Η Παναχαϊκή νίκησε σε φιλικό την Αχαϊκή

    Ημερομηνία:

    Με την προσοχή της στραμμένη στον παιχνίδι Κυπέλλου που θα παίξει το Σάββατο εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό Βόλου, η Παναχαϊκή κάνοντας διαχείριση νίκησε στην Κάτω Αχαΐα την Αχαϊκή με 2-1 σε ματς, που είχε χαρακτήρα προπόνησης.

    nakas

    Η Αχαϊκή που είχε πολύ καλή παρουσία προηγήθηκε με τον Παπαδημητρακόπουλο στο 18′ και ακολούθως ο Ρόβας σκόραρε δύο φορές για να διαμορφώσει το τελικό 2-1 για τους «κοκκινόμαυρους». Αρχικά με πέναλτι ισοφάρισε σε 1-1 στο 26′ και στη συνέχεια με πλασέ έκανε το 2-1 μετά από ασίστ το Πετράτου.

    Διαιτητής: Βαβαρούτας με βοηθούς τους Σωτηρόπουλο και Μπαλαρούτσο.

    ΑΧΑΪΚΗ: (Β. Λαγός): Τσάπαλος, Πανάρετος, Οικονόμου, Κλήσης, Καρμακόλιας, Κοτσόκολος, Μπίκος, Κυριακού, Σπανός, Μητρόπουλος, Παπαδημητρακόπουλος. Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν και οι Μενύχτας, Λένης, Γράβαλος, Μαντάς, Σκούτας, Λίπι, Κυριαζόπουλος, Κανελλόπουλος, Νιφόρας, Χαλιώτης, και Ρέκας.
    ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: (Γ. Τάτσης):Οικονομάκης, Ν. Μασούρας, Κωστούλας, Σμάλης, Τσάκνης, Καργιάννης, Πετράτος, Λεσάι, Παπαηλιού, Ντε Τόμας, Ρόβας.

    Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Κολοβούρης, Λυμπεράκης, Μπαξεβάνος, Ζαμόρα, Πανάγου, Καστεγιάνο, Νίλι, Κοζορώνης, Πολέττο, Τραορέ, Πατρινός.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Στο ΕΣΠΑ η επέκταση της Ιόνιας Οδού

    Την ένταξη της επέκτασης της Ιόνιας Οδού και ειδικότερα στο...

    Πρόστιμα σε σούπερ μάρκετ στο Αγρίνιο και σε επιχειρήσεις στο Άκτιο

    Στην επιβολή διοικητικών προστίμων για διάφορες παραβάσεις στον τομέα του εμπορίου...

    Μακελειό στις ΗΠΑ: Ο 14χρονος δράστης είχε ανακριθεί από το FBI – «Μαμά, φοβάμαι – Ακούω πυροβολισμούς, έλα να με πάρεις»

    Ο ύποπτος που συνελήφθη μετά τους πυροβολισμούς σε αμερικανικό λύκειο κοντά...

    AEΡΟΔΡΟΜΙΟ ΑΡΑΞΟΥ: Τα 6 βασικά προβλήματα… “γήρανσης”

    Πολλές φορές έχει καταγραφεί η ανοδική κίνηση στο Αεροδρομίου Αράξου,...
    Best Shop