Θοδωρής Αθερίδης: «Είμαστε ήσυχοι, έχουμε τον Σπύρο Μπιμπίλα να μας πει ποιος πέθανε και ποιος δεν πέθανε»

    Ημερομηνία:

    Ο Θοδωρής Αθερίδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Στούντιο 4» με τον ηθοποιό να σχολιάζει μεταξύ άλλων το χρέος των δημοσιογράφων να ανακοινώνουν ειδήσεις θανάτων.

    Στη συνέχεια, ο ηθοποιός αναφέρθηκε με χιούμορ στον πρώην πρόεδρο του ΣΕΗ, Σπύρο Μπιμπίλα, ο οποίος γνωστοποιεί στα social media τον θάνατο Ελλήνων ηθοποιών.

    «Εσείς οι δημοσιογράφοι δεν είναι ότι είστε αναίσθητοι άνθρωποι, ο ανταγωνισμός σας οδηγεί, έχει να κάνει με το ποιός θα βγάλει πρώτος την είδηση. Εμείς είμαστε ήσυχοι, έχουμε τον Μπιμπίλα και θα μας πει ποιός πέθανε και ποιός δεν πέθανε. Είναι περίεργο παιδί ο Σπύρος. Παλιά έκανε τις φορολογικές δηλώσεις όλων των ηθοποιών αφιλοκερδώς και τους την έκανε σωστά για να κερδίζουν χρήματα. Μετά είχε αναλάβει τις κηδείες… Πέθανε ο ένας, πέθανε ο άλλος…», είπε ο Θοδωρής Αθερίδης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τον απάτησε η γυναίκα του, την πλήρωσε το ξενοδοχείο

    Ιδιαίτερα εκδικητικός φάνηκε άπιστος σύζυγος σύμφωνα με τα βρετανικά...

    Τρεις τρόποι για να έρθετε σε οργασμό χωρίς σεξουαλική επαφή

    Πιθανότατα συνδέετε τους οργασμούς με τη σεξουαλική επαφή –...

    Γυναίκα καθυστέρησε ληστή κάνοντάς του στοματικό έpωτα

    Η 35χρονη βρήκε αυτόν τον τρόπο για να τον...

    Ανακαλύφθηκε το πιο μακρινό κβάζαρ στο σύμπαν – Η θηριώδης μαύρη τρύπα στο κέντρο του – ΦΩΤΟ

    Το πιο μακρινό και άρα πιο πρώιμο κβάζαρ (λαμπρό ενεργό γαλαξιακό...