ΣΥΡΙΖΑ: Δεν σηκώνει το γάντι ο Κασσελάκης για εκλογές -«Αποφασίσαμε Συνέδριο, θα είναι κωλοτούμπα»

    Ημερομηνία:

    Να μην «σηκώσει το γάντι» που του πέταξε νωρίτερα σήμερα ο Παύλος Πολάκης αλλά και όλο το προηγούμενο διάστημα οι 87, αποφάσισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

    Ο κ. Κασσελάκης, κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του στην Πολιτική Γραμματεία του κόμματος είπε: « Θεωρώ ότι μια πρόταση μομφής στο πρόσωπο μου πληγώνει και ρευστοποιεί το κόμμα, δεν προσφέρει τίποτα και πληγώνει και τον κόσμο μας.Επίσης, είναι μια μεγάλη κωλοτούμπα από το ίδιο το όργανο που αποφάσισε καταστατικό συνέδριο.»

    Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, ο Παύλος Πολάκης, κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ότι η προσφυγή στη βάση για εκλογή νέας ηγεσίας αποτελεί μονόδρομο.

    Ανάλογες τοποθετήσεις έκαναν δημόσια το τελευταίο διάστημα και στελέχη των 87 ενώ αναμένεται η παρέμβαση του Στέφανου Κασσελάκη

    Σε αυτή την κατεύθυνση στην τοποθέτησή της η Όλγα Γεροβασίλη ζήτησε, επίσης, εκλογές ενώ κατά της προσφυγής σε νέα κάλπη τάχθηκε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς.

    Με βάση αυτά τα δεδομένα θα πρέπει να αναμένουμε τον τρόπο που θα κινηθούν πλέον τόσο ο Παύλος Πολάκης όσο και οι 87 αναφορικά με το αν θα καταθέσουν πρόταση μομφής στην Κεντρική Επιτροπή στις 7-8 Σεπτεμβρίου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Ξεκίνησαν οι καθαρισμοί των σχολείων από εργαζόμενους του Δήμου

    Οι εργαζόμενοι της Διεύθυνσης Καθαριότητας του Δήμου Πατρέων καθάρισαν...

    Φαινόμενο Μπέντζαμιν Μπάτον: Αυτό το θαλάσσιο πλάσμα γυρίζει πίσω τον χρόνο

    Όλα τα έμβια όντα γεννιούνται, μεγαλώνουν, γερνούν και πεθαίνουν....

    Τα μεταξωτά μαντήλια είναι πάλι μόδα και ξυπνούν μνήμες ρετρό Χόλιγουντ

    Τα μεταξωτά μαντήλια επιστρέφουν δυναμικά, προσδίδοντας κομψότητα και μια...
    Best Shop