Περιστέρι «θανατοποινίτης» – Γιατί ο Τζο θεωρείται επικίνδυνος και θα εκτελεστεί

    Ημερομηνία:

    Μια απίθανη ιστορία απασχολεί τις αρχές της Αυστραλίας και έχει γίνει παγκόσμια θέμα συζήτησης με πρωταγωνιστή ένα περιστέρι με το όνομα Τζο.

    Το περιστέρι, φαίνεται να διέσχισε τον Ειρηνικό. Εξαφανίστηκε κατά την διάρκεια ενός αγώνα στο Όρεγκον των ΗΠΑ στα τέλη Οκτωβρίου και εμφανίστηκε δυο μήνες αργότερα στην Μελβούρνη.

    Σύμφωνα με αυστραλούς αξιωματούχους ο Τζο δυστυχώς θα θανατωθεί αφού αποτελεί κίνδυνο για την ασφάλεια των πτηνών που ζουν στην Αυστραλία.

    Δεν έχει «συλληφθεί» ακόμα

    Ο Τζο εμφανίστηκε στις 26 Δεκεμβρίου στην αυλή του Kevin Celli-Bird που ζει στην Μελβούρνη. Τον είδε ταλαιπωρημένο και του έδωσε να φάει λίγο ψωμί. Κάνοντας στην συνέχεια μια έρευνα στο διαδίκτυο διαπίστωσε ότι το πουλί ήταν καταχωρημένο στο όνομα ενός άνδρα στην Αλαμπάμα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΕΚΤΑΚΤΟ: Καραμπόλα τριών οχημάτων στην Πατρών-Πύργου – 7 τραυματίες, ανάμεσά τους δύο παιδιά (ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ)

    Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στην...

    Πατρών Πύργου: Τελευταίος μήνας έργων

    Με τα βλέµµατα στραµµένα στην παράδοση των τελευταίων 10...

    Το Πολιτικό Θερμόμετρο Ανεβαίνει: Νέα Ρεύματα, Νέα Διλήμματα, Νέα Ελλάδα

    Άρθρο του Νίκου Ι. Νικολόπουλου, Προέδρου Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος Οι...

    «Η συνάντηση Ερντογάν –Τράμπ στο Λευκό Οίκο, η Διάσκεψη για τη Γάζα και οι γνωστικές μεροληψίες στην ελληνική δημόσια σφαίρα»

    Δρ. Κωνσταντίνος Π. Μπαλωμένος konmpalo@gmail.com Πολιτικός Επιστήμονας – Διεθνολόγος Πρώην Γενικός Διευθυντής...