Διαμαντής Κανελλόπουλος: “Δίπλα σε κάθε προσπάθεια που προάγει την αγροτική ανάπτυξη”

    Ημερομηνία:

    Σε επίσημη ανακοίνωσή του ο Διαμαντής Κανελλόπουλος, επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης του Δήμου Ερυμάνθου, αναφέρει τα εξής:

    Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή, καλωσορίζουμε για 21η χρονιά τον θεσμό της Αγροτικής Έκθεσης Χαλανδρίτσας στην περιοχή μας. Η αγροτική έκθεση αποτελεί πλέον έναν σταθερό και ακλόνητο πυλώνα της τοπικής μας οικονομίας, της παράδοσης και της ανάπτυξης, προσφέροντας τη δυνατότητα στους παραγωγούς μας να αναδείξουν τα προϊόντα τους, τις καινοτόμες μεθόδους καλλιέργειας και τις προοπτικές της αγροτικής δραστηριότητας στον τόπο μας.

    Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που η Χαλανδρίτσα, με την ιστορική της αξία και το γεωργικό της υπόβαθρο, φιλοξενεί έναν θεσμό που κάθε χρόνο αναπτύσσεται και εμπλουτίζεται. Η επιτυχία της έκθεσης είναι αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας και συνεργασίας ανάμεσα σε φορείς, αγρότες, επιχειρηματίες και τοπική κοινωνία.

    Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, η αγροτική ανάπτυξη και η στήριξη του πρωτογενούς τομέα είναι ζωτικής σημασίας για την ευημερία και την αυτάρκεια της χώρας μας. Η έκθεση αυτή αποτελεί ζωντανή απόδειξη της δυναμικής που κρύβεται στον αγροτικό τομέα και το μέλλον που μπορούμε να δημιουργήσουμε μέσα από την ενίσχυση των παραδοσιακών αξιών και την υιοθέτηση σύγχρονων πρακτικών.

    Συγχαίρουμε θερμά όλους όσους εργάστηκαν σκληρά για την οργάνωση αυτής της εκδήλωσης, και ευχόμαστε σε όλους τους συμμετέχοντες καλή επιτυχία, με την ευχή η 21η Αγροτική Έκθεση Χαλανδρίτσας να είναι ακόμη πιο επιτυχημένη και δημιουργική από τις προηγούμενες. Ως αξιωματική αντιπολίτευση, δεσμευόμαστε να σταθούμε δίπλα σε κάθε προσπάθεια που προάγει την αγροτική ανάπτυξη και ενισχύει την τοπική κοινωνία.

    Καλή επιτυχία και καλή συνέχεια!

    Με εκτίμηση,

    Ο επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης

    Κανελλόπουλος Διαμαντής

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ηλεκτρικό ρεύμα: Ποιες επιδοτήσεις φέρνει ο Σεπτέμβριος για τους οικιακούς καταναλωτές

    Σε 4,8 λεπτά/kWh για το σύνολο της κατανάλωσης, ανέρχεται τον...

    Oxford Economics: Οι Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 έφεραν μικρή ανάκαμψη στην Ευρωζώνη

    Η Γαλλία έβαλε πλάτη στην οικονομική δραστηριότητα της Ευρωζώνης -η οποία αυξήθηκε- λόγω των Ολυμπιακών...

    Καυσόξυλα: Πού θα κυμανθεί η τιμή τους τον φετινό χειμώνα

    Η στροφή στα στερεά καύσιμα για θέρμανση το χειμώνα φέρνει αύξηση της...

    Αεροπορικά ταξίδια: Σε εφαρμογή σημαντικές αλλαγές – Πώς επηρεάζονται εκατομμύρια επιβάτες

    Φρένο στην ασυδοσία των αεροπορικών εταιρειών ως προς τις χειραποσκευές των επιβατών...
    Best Shop