Πώς έγινε η άγρια συμπλοκή στη Φιλοθέη: Είχαν δώσει ραντεβού για ξύλο στην πλατεία – Ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται 7 άτομα

    Ημερομηνία:

    Συνολικά 7 άτομα έχουν ταυτοποιηθεί, μέχρι στιγμής, και αναζητούνται από την ΕΛ.ΑΣ., καθώς εμπλέκονται στην αιματηρή συμπλοκή που σημειώθηκε σήμερα (06/0) τα ξημερώματα, μεταξύ δύο πολυάριθμων ομάδων ατόμων, στην οδό Ολυμπιονίκου Διαδόχου Κωνσταντίνου στη Φιλοθέη.

    Μέχρι στιγμής έχουν γίνει δύο συλλήψεις ατόμων, εκ των οποίων το ένα είναι γνωστό στις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, οι δύο ομάδες, περίπου 15 άτομα η κάθε μία, είχαν δώσει ραντεβού στην πλατεία της Φιλοθέης για ξύλο.

    Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αρχικά στην έρευνα για το περιστατικό, ενεπλάκη η αρμόδια υπηρεσία για τα περιστατικά οπαδικής βίας, καθώς κατά την συμπλοκή έπεσε ένα αντικείμενο, ένα μπρελόκ ομάδας, ωστόσο εν τέλει δεν προκύπτουν οπαδικά κίνητρα, και πλέον τις έρευνες έχει αναλάβει η υποδιεύθυνση Βορειοανατολικής Αττικής.

    Σημειώνεται πως ένας από τους εμπλεκόμενους τραυματίστηκε, όταν πήδηξε από μία μάντρα 2 μέτρων για να γλιτώσει, και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δολοφονία στην Ιταλία: Μαχαίρωσα πρώτα τον αδελφό μου, φώναξε «μπαμπά», του έκλεισα το στόμα και συνέχισα

    Ανατριχιαστική είναι η περιγραφή του 17χρονου Ρικάρντο για τον...

    AEΠ: Με ρυθμό 2,3% «έτρεξε» η ελληνική οικονομία το δεύτερο τρίμηνο του 2024

    Προοπτικές δυναμικής ανάπτυξης και φέτος παρά το «στραβοπάτημα» του α΄τριμήνου, δείχνει...

    Αγορά πολύτιμων λίθων: Βρέθηκε διαμάντι-βαρίδι 2.500 καρατίων και αξίας $90 εκατ.

    Πριν από λίγες ημέρες ο 52χρονος βοηθός γενικός διευθυντής...
    Best Shop