Σχολικό bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην Πλατεία Γεωργίου

    Ημερομηνία:

    ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

    «Το Χαμόγελο του Παιδιού», ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς, προσκαλεί φίλους και υποστηρικτές να επισκεφτούν τα Σχολικά Bazaars που διοργανώνει ανά την Ελλάδα, να κάνουν τις αγορές τους με Χαμόγελο, στηρίζοντας παράλληλα τα παιδιά που μεγαλώνουν στα Σπίτια Φροντίδας του.

    nakas

    Στην Πάτρα το Σχολικό Bazaar θα πραγματοποιηθεί από Τετάρτη 11 έως Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024, στην Πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα.

    Πιο συγκεκριμένα:

    • 11-13/9/2024

    Ώρες: 10:00π.μ.-14:00μ.μ. & 17:00μ.μ. -21:00μ.μ.

    • 14/9/2024
      Ώρες: 11:00π.μ.-15:00μ.μ.

    Με την αγορά σχολικών ειδών από τον Οργανισμό προάγεται το αίσθημα αλληλεγγύης στα παιδιά αλλά και η ενσυναίσθηση, αξίες σημαντικές και ιδιαίτερα πολύτιμες για τη μετέπειτα ζωή τους, καθώς με μια αγορά βοηθούν και στηρίζουν παράλληλα όσους αντιμετωπίζουν κοινωνικά ή οικονομικά προβλήματα.

    Στη νέα συλλογή σχολικών ειδών του «Χαμόγελου» θα βρείτε γραφική ύλη, πολύχρωμα μολύβια, στυλό, τετράδια για κάθε προτίμηση, διακοσμημένα με ευφάνταστα σχέδια, οικολογικές κασετίνες, ημερολόγια, σχολικούς πίνακες αλλά με ζωγραφιές που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρουν και θα διεγείρουν τη φαντασία κάθε παιδιού. Στα bazaars του «Χαμόγελου» θα βρείτε όλα τα απαραίτητα είδη για μαθητές κάθε ηλικίας!

    Για τους «μικρούς ζωγράφους» διατίθενται και σχολική συλλογή με μπλοκ ζωγραφικής, χρωμοσελίδες με αυτοκόλλητα, μαρκαδόροι σε διαφορετικά μεγέθη, ξυλομπογιές, κηρομπογιές, νερομπογιές, δακτυλομπογιές, πλαστελίνες και γραφική ύλη σε δημιουργικά σχέδια, εξαιρετικής ποιότητας υλικά, φιλικά προς το περιβάλλον, σε προσιτές, πάντα, τιμές.

    Τα έσοδα από τα Σχολικά Bazaars θα καλύψουν μέρος των αναγκών των 157 παιδιών που μεγαλώνουν στα Σπίτια Φροντίδας του Οργανισμού. Στα 28 χρόνια δράσης, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έχει υποστηρίξει 2.055.586  παιδιά και τις οικογένειές τους.

    Η εμπιστοσύνη όσων στηρίζουν «Το Χαμόγελο του Παιδιού» είναι ζωτικής σημασίας γιατί χωρίς εσάς… δε γίνεται!

    Τα είδη του Οργανισμού μπορείτε να τα βρείτε και στο e-shop μας: https://www.hamogelo.gr/gr/el/eshop/scholika/ ή να επικοινωνήσετε στα τηλ. 210 3306140 ή 11040 (αστική χρέωση).

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ζάκυνθος- Ο εφιάλτης του 15χρονου: Ανήλικοι τον απειλούσαν και τον έκλεβαν για 7 μήνες – Η μαρτυρία του

    Υπέστη βασανιστήρια και ξυλοδαρμούς για 7 μήνες στα χέρια τριών ανήλικων...

    Πάτρα Ενωμένη: Ερωτήματα για το έργο της αποχέτευσης λυμάτων

    Ερώτηση στην Δημοτική Αρχή απευθύνει ο επικεφαλής της μείζονος...

    Ρέθυμνο: Αποτυχημένος “σασμός” οδήγησε στην απόπειρα δολοφονίας του 69χρονου κτηνοτρόφου

    Ένας «σασμός» που τελικά δεν έγινε ποτέ, φαίνεται πως...

    Ο Γιώργος Παπαδάκης και η εκπομπή του «Καλημέρα Ελλάδα» επιστρέφουν στους τηλεοπτικούς δέκτες

    Ο Γιώργος Παπαδάκης και η εκπομπή του «Καλημέρα Ελλάδα» επιστρέφουν στους...
    Best Shop