ΠΑΤΡΑ: Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ: Βγήκε και μαχαίρι στα Αραχωβίτικα!

    Ημερομηνία:

    Μέχρι και μαχαίρωμα έπεσε στα Αραχωβίτικα, με δράστη άγνωστο νεαρό από την γνωστή «παρέα» που κάθε νύχτα αναστατώνει την περιοχή. Όπως προ ημερών αποκάλυψε η «Γ», μετά τα μεσάνυχτα σε συγκεκριμένο σημείο στην περιοχή κοντά σε καφέ (που όμως εκείνη την ώρα έχει ήδη κλείσει) μαζεύονται ανήλικοι (ως επί το πλείστον) από διάφορες περιοχές (Αραχωβίτικα, Ρίο, Ακταίο, Άγιο Βασίλειο) και επικρατεί πανδαιμόνιο. Μάλιστα, χτυπούν και την καμπάνα από εκκλησάκι της περιοχής, με τους κατοίκους να πετάγονται έντρομοι από τα κρεβάτια τους, και τελικά να φθάνουν στο σημείο να πιστέψουν πως το χτύπημα της καμ-
    πάνας αποτελεί «σύνθημα» για αλισβερίσια.

    Προ ημερών, μετά το χτύπημα της καμπάνας εκλήθη και η Αστυνομία. Περιπολικό βρέθηκε στο σημείο, όμως κανείς από τους περιοίκους δεν θέλησε να υποβάλει μήνυση κατά των ανηλίκων και έτσι η ΕΛ.ΑΣ. αποχώρησε. Λίγα λεπτά αργότερα όμως, και ενώ η ώρα ήταν 3 τα ξημερώματα, 15χρονοι «αρπάχτηκαν» με κάτοικο της περιοχής, γιο γνωστού Πατρινού τραγουδιστή, και μάλιστα βγήκε και μαχαίρι. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 47χρονος γιος του τραγουδιστή χτυπήθηκε, ευτυχώς όχι σοβαρά. Οι κάτοικοι εξακολουθούν να είναι αναστατωμένοι. ∆εν έχουν παράπονο από την Άμεση ∆ράση Πατρών, η οποία ανταποκρίνεται στις κλήσεις τους, όμως, όπως λένε, η κατάσταση δεν πάει άλλο.

    nakas

    «Κλείνω πόρτες και παράθυρα μέσα στο κατακαλόκαιρο για να μπορέσω να κοιμηθώ αλλά και πάλι δεν τα καταφέρνω», μας λέει κάτοικος της περιοχής. Το πρόβλημα ονομάζεται «παρέες ανηλίκων» οι οποίοι συγκεντρώνονται στην περιοχή μετά τα μεσάνυχτα, ακόμη και με δίκυκλα που –παράνομα- οδηγούν, αφού οι περισσότεροι είναι 14 ή 15 ετών και αρχίζουν τα πάρτι. Είτε με φωνές, είτε με ραπ τραγούδια στην διαπασών ή ακόμη και με «γκαζιές» και «κόλπα» με τα δίκυκλα στην παραλία της περιοχής.

    «Το περασμένο καλοκαίρι είχαμε παραπονεθεί για κατάστημα που, ενώ δεν είχε άδεια λειτουργίας μουσικών οργάνων, έκλεινε στις 4 τα ξημερώματα και μέχρι τότε διοργάνωνε πάρτι. Προσφύγαμε στον ∆ήμο, ο Πρόεδρος της Κοινότητας απαγόρευσε την λειτουργία του με μουσική μετά τα μεσάνυχτα και πιστέψαμε πως βρήκαμε την ησυχία μας.

    ∆ιαψευστήκαμε όμως, γιατί, όταν κλείνει το κατάστημα, αρχίζει το πάρτι των ανηλίκων», μας δηλώνει γυναίκα από την περιοχή.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ποιο είναι το δίκτυο μαρίνων στο Ιόνιο Πέλαγος – Τα οφέλη από την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος

    Ένα σημαντικό δίκτυο υποδομών που θα βοηθήσει στην ενίσχυση...

    ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπόπουλος – ΦΩΤΟ

    Λόγια ικανά να περιγράψουν την τραγωδία που εκτυλίχθηκε το...

    Οι ξενοδοχειακές επενδύσεις που αναβαθμίζουν το brand της Ελλάδας

    Πόλος έλξης είναι σήμερα η Ελλάδα για τους ξένους επενδυτές,...

    Καθολική αποχή δικηγόρων στις 16 Σεπτεμβρίου

    Πρόταση για καθολική αποχή των δικηγόρων στις 16 Σεπτεμβρίου,...
    Best Shop