Καλαμάτα: 23χρονος πουλούσε κοκαΐνη και κάνναβη στο κατάστημά του! Και 18χρονη στο κύκλωμα

    Ημερομηνία:

    Ακόμη και στο κατάστημα που διατηρεί έκλεινε ραντεβού με την «πελατεία» του ο 23χρονος «εγκέφαλος» ενός κυκλώματος που διακινούσε στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμάτας ποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης με «βαποράκια» άλλον έναν 23χρονο, έναν 58χρονο και μια 18χρονη. Η πώληση των ποσοτήτων που κατασχέθηκαν θα τους απέφερε πάνω από 75.000 ευρώ.

    Το κύκλωμα δρούσε τουλάχιστον από τα μέσα Ιουνίου και τα μέλη του έπαιρναν μέτρα για να μην εντοπίζονται, χρησιμοποιώντας κωδικοποιημένες συνομιλίες μέσω κινητών που ήταν δηλωμένα στα στοιχεία αλλοδαπών «αχυράνθρωπων». Ωστόσο, ύστερα από πολύμηνες παρακολουθήσεις, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας κατάφεραν να εξασφαλίσουν τα πειστήρια που οδήγησαν στις συλλήψεις.

    Στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης, έγιναν έρευνες στο κατάστημα του 23χρονου και στα οχήματα και τα σπίτια των μελών της σπείρας, όπου βρέθηκαν 99 “φιξάκια” με κοκαΐνη συνολικού βάρους 116,2 γραμμαρίων έτοιμα για διακίνηση, ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 227,7 γραμμαρίων, τρεις ζυγαριές ακριβείας, ένας αυτοσχέδιος δοσομετρητής, αντικείμενα για την συσκευασία ναρκωτικών και δυο βεγγαλικά. Επιπλέον, στην κατοχή των δραστών κατασχέθηκαν 2.650 ευρώ και 3.801 λεκ Αλβανίας που προέρχονταν από την διακίνηση, πέντε κινητά τηλέφωνα, ένα αυτοκίνητο και
    μια μοτοσικλέτα που χρησιμοποιούσαν για τη μεταφορά των ναρκωτικών.

    Οι τέσσερις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας με την που σχηματίστηκε σε βάρος τους για διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση της νομοθεσίας περί ειδών πυροτεχνίας, κατά περίπτωση, στην οποία περιλαμβάνονται ακόμη 20 άτομα τα οποία προμηθεύονταν ναρκωτικά από αυτούς.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τα 8 πράγματα που θα καταλάβουν μόνο όσοι έχουν νιώσει βαθιά μοναξιά

    Η μοναξιά είναι ένα ιδιαίτερο συναίσθημα. Μόνο όσοι την...

    Αμαλιάδα: Δύο τραυματίες σε εκτροπή τζιπ

    Ήταν περίπου 5:30 τα ξημερώματα της Κυριακής όταν το...

    Πατρών-Πύργου: ΙΧ κατέληξε σε αυλάκι μετά από τροχαίο

    Ευτυχώς, μόνο υλικές ζημιές μετράμε από το τροχαίο ατύχημα...

    Πρίγκιπας Χάρι: Με ποιους έχει κρατήσει «κρυφά» επαφή στην Βρετανία

    Ο πρίγκιπας Χάρι έχει αποξενωθεί από τον μεγάλο του αδελφό πρίγκιπα...
    Best Shop