ΠΑΤΡΑ: City In Action και πάλι τον Σεπτέμβριο !!!

    Ημερομηνία:

    Η 3η διοργάνωση των action sports της Πάτρας είναι γεγονός. 20 -22 Σεπτεμβρίου 2024Τρείς μέρες δράσεων στο κέντρο της πόλης.

    Το City in Action αποτελεί ένα νέο θεσμό στην Πάτρα, που έκανε την εμφάνιση του τον Σεπτέμβριο του 2022 με αφορμή τον σχεδιασμό δράσεων αφιερωμένων στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας. Καλώντας όλη την πόλη σε δράση, διοργανώθηκε για πρώτη φορά ένα πρόγραμμα εκδηλώσεων που συνδύασε τα αθλήματα πόλης: το ποδήλατο, τα rollers και τα skateboards ή αλλιώς τα action sports. Για τέσσερις ημέρες το κέντρο της Πάτρας γέμισε ανθρώπους εν δράσει και πολλά events!!!

    Εκτός από τα action sports το πρόγραμμα συμπεριλάμβανε παράλληλες δράσεις ψυχαγωγικού, αλλά και ενημερωτικού χαρακτήρα με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού για το ζήτημα της βιώσιμης κινητικότητας. Η πόλη αγκάλιασε τον νέο θεσμό και έτσι ανακοινώνουμε τη διοργάνωση του City in Action 2024!

    Στο πλαίσιο του City in Action 2024 που θα πραγματοποιηθεί στις 20 έως 22.09.2024, ο Ποδηλατικός Όμιλος Πατρών διοργανώνει τον «3ο Ανοικτό Ποδηλατικό Γύρο Πάτρα» (Κυριακή 22/09) με τη συνεργασία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και την υποστήριξη ομάδων και συλλογικοτήτων της πόλης.

    Στον γύρο, εκτός από τους ποδηλάτες, θα μπορούν επίσης, να πάρουν μέρος και πολίτες με rollers, skates ή πατίνια και οτιδήποτε μας μετακινεί οικολογικά.

    ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΑΝΟΙΞΑΝ!

    Οι συμμετέχοντες μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους για τον Ποδηλατικό Γύρο μέσα από τη σελίδα της διοργάνωσης www.cityinaction.gr ή και από το περίπτερο της διοργάνωσης που θα λειτούργει στην πλατεία Γεώργιου από

    τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου. Οι συμμετοχές δεν έχουν ηλικιακό περιορισμό. Τα παιδιά έως 12 ετών πρέπει να συνοδεύονται από ενήλικα.
    Για όλους τους συμμετέχοντες θα διατεθεί στην είσοδο της αφετηρίας:
    • το t-shirt της διοργάνωσης (αθλητική μπλούζα)

    • ατομική διαπίστευση με τον αριθμό συμμετοχής

    Επίσης, κατά την διάρκεια του 3ημέρου θα τοποθετηθεί στην Πλατεία Γεωργίου «Πρωτότυπη Πίστα Δεξιοτεχνίας Ποδηλάτη» αφιερωμένη στους 17 στόχους της βιώσιμης ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., για παιδιά ηλικίας 6 έως 14 ετών, στην όποια το κοινό συμμετέχει δωρεάν. Η εκδήλωση πραγματοποιείται από την ομάδα συντονισμού του προγράμματος «HERO 2030 bike festivals» του οποίου οι δράσεις δεν έχουν κερδοσκοπικό χαρακτήρα και γίνονται με την υποστήριξη του Περιφερειακού Κέντρου Πληροφόρησης των Ηνωμένων Εθνών, της μεγαλύτερης ποδηλατικής κοινότητας «εν κινήσει» και την οργανωτική μέριμνα της «enzyme».

    Η πλατεία Γεωργίου θα είναι η καρδία της τριήμερης διοργάνωσης και θα φιλοξενήσει επιπλέον παράλληλες δράσεις επιδείξεις και εκπαιδεύσεις από αθλητικά σωματεία, συλλόγους και ομάδες, καθώς επίσης happenings, ανιματερ, djs, μουσικά live κ.α.

    Μέγα χορηγός: ΔΕΗ Χορηγός: Ολυμπία Οδός

    City in Action | ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΤΡΑ 20-22.09.2024

    *To αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί σύντομα στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης.
    **Όλες οι δραστηριότητες είναι δωρεάν

    ΠΑΤΡΑ: City In Action και πάλι τον Σεπτέμβριο !!! ΠΑΤΡΑ: City In Action και πάλι τον Σεπτέμβριο !!!

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Συγκλονίζει η αδερφή της Πρεζεράκου – Η φωτογραφία της κόρης της όταν μάθαινε ότι είχε 6 μήνες ζωής

    Συγκλονίζει η ανάρτηση της Ξένιας Πρεζεράκου, η οποία το Σάββατο...

    Μάζεψε τα πράγματά του από την Κουμουνδούρου ο Κασσελάκης – Παραιτήθηκαν οι δύο διευθυντές του Γραφείου Τύπου

    Ο Στέφανος Κασσελάκης άδειασε από τα πράγματά του το γραφείο του...

    ΠΑΤΡΑ: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Τρίτη 10 και την Τετάρτη 11-9-2024

    ΚΗΔΕΙΑ Τον πολυαγαπημένο μας ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΔΗΜ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΣΥΝ/ΧΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΕΛ.ΑΣ ΕΤΩΝ 93 Κηδεύουμε την...

    Με κορυφαία στελέχη της ΝΔ στην ΔΕΘ ο Αντώνης Κουνάβης – ΦΩΤΟ

    Στην ΔΕΘ βρέθηκε το Σαββατοκύριακο ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ...
    Best Shop