Επέκταση συνεργασίας IDE-RAYTHEON στο πρόγραμμα Patriot

    Ημερομηνία:

    Η INTRACOM DEFENSE (IDE) ανακοινώνει την ανάθεση νέων συμβάσεων από την αμερικανική εταιρεία Raytheon του ομίλου RTX, ύψους 42,5 εκ. δολαρίων, για την παραγωγή κύριων μονάδων του συστήματος αεράμυνας Patriot™ προς υποστήριξη διαφόρων παγκόσμιων τελικών χρηστών.

    Η νέα αυτή επιτυχία της IDE έρχεται ως απόδειξη της μακροχρόνιας συνεργασίας της με την Raytheon και της εμπιστοσύνης στις ευρείες δυνατότητες, στις ποιοτικές υπηρεσίες και στην αποτελεσματικότητα που επιδεικνύει η IDE στην παραγωγή και υποστήριξη διεθνών προγραμμάτων Patriot, ενισχύοντας τη θέση της ως βασικός και ανταγωνιστικός προμηθευτής στην παγκόσμια εφοδιαστική αλυσίδα της Raytheon.

    Σχετικά με την IDE

    Η INTRACOM DEFENSE (IDE) είναι μια ελληνική εταιρεία με μακροχρόνια διεθνή παρουσία και αξιοσημείωτη εξαγωγική δραστηριότητα στον χώρο των Αμυντικών συστημάτων. Η IDE χρησιμοποιεί τεχνολογίες αιχμής στον σχεδιασμό και στην ανάπτυξη προηγμένων προϊόντων στους τομείς των ηλεκτρονικών πυραυλικών συστημάτων, τακτικών συστημάτων επικοινωνιών και πληροφοριών, ολοκληρωμένων λύσεων επιτήρησης, υβριδικών συστημάτων ηλεκτρικής ενέργειας και μη επανδρωμένων συστημάτων.

    Η IDE συγκαταλέγεται στην επίσημη λίστα προμηθευτών οργανισμών του NATO, συμμετέχει σε διεθνή προγράμματα και έχει επιτύχει να ηγείται σε ευρωπαϊκά έργα χρηματοδοτούμενα από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Άμυνας, ενώ παράλληλα στηρίζει την ελληνική βιομηχανία μέσω ανάθεσης σημαντικού υποκατασκευαστικού έργου σε άλλες ελληνικές εταιρίες, συμβάλλοντας στην οικονομία της χώρας.

    Με επίκεντρο τον ανθρώπινο παράγοντα επιτυγχάνεται η εξωστρέφεια, η αξιοπιστία και η ποιότητα που χαρακτηρίζουν την εταιρεία και τεκμηριώνονται με όλα τα έγκυρα διεθνή πιστοποιητικά και τις τιμητικές διακρίσεις που έχει λάβει καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας της.

    Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.intracomdefense.com

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μάζεψε τα πράγματά του από την Κουμουνδούρου ο Κασσελάκης – Παραιτήθηκαν οι δύο διευθυντές του Γραφείου Τύπου

    Ο Στέφανος Κασσελάκης άδειασε από τα πράγματά του το γραφείο του...

    ΠΑΤΡΑ: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Τρίτη 10 και την Τετάρτη 11-9-2024

    ΚΗΔΕΙΑ Τον πολυαγαπημένο μας ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΔΗΜ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΣΥΝ/ΧΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΕΛ.ΑΣ ΕΤΩΝ 93 Κηδεύουμε την...

    Με κορυφαία στελέχη της ΝΔ στην ΔΕΘ ο Αντώνης Κουνάβης – ΦΩΤΟ

    Στην ΔΕΘ βρέθηκε το Σαββατοκύριακο ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ...

    Σοκ στην Αυστραλία: Πέταξε καυτό καφέ σε μωρό και έφυγε από τη χώρα – Ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη

    Διεθνές ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολυθεί για την σύλληψη ενός άνδρα...
    Best Shop