Στη συγκινητική τελετή της παράδοσης του πλήρως εξοπλισμένου και τελευταίας τεχνολογίας ασθενοφόρου, στο Κέντρο Υγείας Βορείου Τομέα (Αγίου Αλεξίου), από τον πατρινό δωρητή, Γεώργιο Ξάνθο, βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας, η τ. Υφυπουργός Μεταφορών, Βουλευτής Αχαΐας με τη ΝΔ, Χριστίνα Αλεξοπούλου.

Αμέσως μετά την παραλαβή του δεύτερου, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα ασθενοφόρου, από τον Επιστημονικά Υπεύθυνο του Κέντρου Υγείας, Χαράλαμπο Μπακόπουλο, η κα. Αλεξοπούλου δήλωσε, μεταξύ άλλων:

«Η ανιδιοτελής αυτή πράξη προσφοράς, αγάπης και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο και το Εθνικό Σύστημα Υγείας, αποτελεί φωτεινό παράδειγμα για όλους μας. Ευχαριστούμε και τιμούμε τον δωρητή Γεώργιο Ξάνθο. Παράλληλα, σημειώνω ότι η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη εργάζεται για την αναβάθμιση του Ε.Σ.Υ., με άμεσες και δραστικές παρεμβάσεις, ώστε παρά τα ζητήματα που υπάρχουν, να ενδυναμωθούν περαιτέρω τα υπάρχοντα Κέντρα Υγείας και να δημιουργηθούν νέα, με καλύτερες αμοιβές για τους γιατρούς και το προσωπικό.

Ταυτόχρονα, μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης βελτιώνονται οι κτιριακές υποδομές και ο ιατροτεχνολογικός τους εξοπλισμός, ενώ αντιπροσωπευτικό παράδειγμα στην κατεύθυνση της βελτίωσης της λειτουργίας τους και των επαρκέστερων προσφερόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες, είναι η διευρυμένη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Βορείου Τομέα που βοηθά στην  αποσυμπίεση των νοσοκομείων της περιοχής».

ΠΑΤΡΑ: Η Χριστίνα Αλεξοπούλου στην παράδοση του ασθενοφόρου ΠΑΤΡΑ: Η Χριστίνα Αλεξοπούλου στην παράδοση του ασθενοφόρου ΠΑΤΡΑ: Η Χριστίνα Αλεξοπούλου στην παράδοση του ασθενοφόρου ΠΑΤΡΑ: Η Χριστίνα Αλεξοπούλου στην παράδοση του ασθενοφόρου