Σε… ρινγκ μετατράπηκε πτήση της Ryanair – Μεθυσμένοι επιβάτες «μοίραζαν» μπουνιές και κλωτσιές – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Απρόσμενη εξέλιξη είχε μία πτήση από το Μάντσεστερ της Βρετανίας με προορισμό την ισπανική Ίμπιζα, όταν μεθυσμένο ζευγάρι δημιούργησε έντονο επεισόδιο με αποτέλεσμα ο πιλότος να χρειαστεί να κάνει αναγκαστική προσγείωση.

    Όλα συνέβησαν σε κυριακάτικο δρομολόγιο της Ryanair που αναχώρησε από το Μάντσεστερ με τελικό προορισμό το γνωστό ισπανικό θέρετρο, όταν ζευγάρι βρετανών που είχαν καταναλώσει υπερβολική ποσότητα αλκοόλ έφτασαν στο σημείο να έρθουν στα χέρια με μέλη του πληρώματος.

    «Έπινε ασταμάτητα…»

    Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, αρχικά ο άνδρας κάθισε δέκα σειρές μακριά από την σύντροφό του, ενώ με το που απογειώθηκε το αεροπλάνο ξεκίνησε, όπως λένε χαρακτηριστικά, «να κατεβάζει τις βότκες τη μια μετά την άλλη».

    Κάποια στιγμή, ο άνδρας, ενώ υπήρξε αναμμένη η ένδειξη για παραμονή των επιβατών στις θέσεις τους, αποφάσισε να σηκωθεί όρθιος και να πάει να κάτσει δίπλα στην κοπέλα που τον συνόδευε, η οποία επίσης είχε καταναλώσει αρκετό αλκοόλ. Αμέσως, ένα μέλος του πληρώματος καμπίνας προσπάθησε να τον επαναφέρει στην τάξη, ζητώντας του να επιστρέψει στη θέση του. Ο άνδρας «απάντησε» με μπουνιές και κλωτσιές και άρχισε να εξαπολύει ύβρεις τόσο κατά του πληρώματος, όσο και κατά άλλων επιβατών, οι οποίοι αμέσως αντέδρασαν όταν είδαν την κατάσταση που εξελισσόταν.

    Βρισιές, φωνές και κλωτσιές ήταν το σκηνικό που επικράτησε εντός του αεροπλάνου για αρκετή ώρα με τον πιλότο να αναγκάζεται τελικά να προσγειώσει το αεροσκάφος στο αεροδρόμιο της Τουλούζ στη Γαλλία, προκειμένου να αναλάβει η Αστυνομία.

    Σε… ρινγκ μετατράπηκε πτήση της Ryanair – Μεθυσμένοι επιβάτες «μοίραζαν» μπουνιές και κλωτσιές – ΦΩΤΟ
    Σε… ρινγκ μετατράπηκε πτήση της Ryanair – Μεθυσμένοι επιβάτες «μοίραζαν» μπουνιές και κλωτσιές – ΦΩΤΟ
    Σε… ρινγκ μετατράπηκε πτήση της Ryanair – Μεθυσμένοι επιβάτες «μοίραζαν» μπουνιές και κλωτσιές – ΦΩΤΟ

    «Δεν ελέγχονται οι μεθυσμένοι»
    Ακόμα και στη θέα των αστυνομικών, όμως, ο δράστης δεν σταμάτησε και συνέχισε απτόητος να βρίζει και να φωνάζει. Οι αστυνομικοί κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια για να βγάλουν το… μαινόμενο ζευγάρι έξω από το αεροπλάνο, ώστε να μπορέσει να συνεχιστεί το δρομολόγιο με προορισμό την Ισπανία.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω πολλών σχετικών περιστατικών, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να μειώσει το αλκοόλ που σερβίρεται στις πτήσεις σε δύο ποτά ανά επιβάτη. Το θέμα, όμως, είναι – όπως λένε εργαζόμενοι στις αεροπορικές εταιρείες – ότι δεν είναι εύκολο να εντοπιστούν επιβάτες που είναι ήδη μεθυσμένοι και θέλουν να επιβιβαστούν στην εκάστοτε πτήση.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι «χρυσές» ευκαιρίες του fintech για τους Έλληνες – Τα μεγάλα deals και το εξωτερικό

    Οι «εκρηκτικοί» ρυθμοί ανάπτυξης της αγοράς του fintech δημιουργεί νέες ευκαιρίες...

    Νεκρός ο Ντίκσον Ντιέμα που έκαψε ζωντανή τη μαραθωνοδρόμο Ρεμπέκα Τσεπτεγκέι

    Λίγες μέρες μετά τον θάνατο της μαραθωνοδρόμου Ρεμπέκα Τσεπτεγκέι...

    Το αφεντικό δεν τρελάθηκε – Πώς η Σαουδική Αραβία θα βγάλει κέρδος από το ποδόσφαιρο

    «Το αφεντικό τρελάθηκε»! Αυτή ήταν μια πολύ πιασάρικη ατάκα...

    Ελλάδα: Στο Δουβλίνο με στόχο το 2/2 η Εθνική

    Η Ελλάδα ξεκίνησε με το «δεξί» το νέο της...
    Best Shop