Ελλάδα: Στο Δουβλίνο με στόχο το 2/2 η Εθνική

    Ημερομηνία:

    Η Ελλάδα ξεκίνησε με το «δεξί» το νέο της ταξίδι στο Nations League, καθώς επικράτησε την Φινλανδίας στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με 3-0 και πλέον ο στόχος της Γαλανόλευκης είναι το 2/2. Στο πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι της Εθνικής επί ημερών Ιβάν Γιοβάνοβιτς το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει απόψε (10/9, 21:45 – Novasports Prime/Alpha) την Ιρλανδία στο «Aviva Stadium» του Δουβλίνου για τη 2η αγωνιστική της League B.

    Ο Σέρβος Ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας δεν θα έχει στην διάθεσή του μόνο τον Γιώργο Μασούρα, ο οποίος λόγω προβλήματος στους προσαγωγούς έμεινε εκτός και από τους δυο αγώνες αυτής της διακοπής.

    Δύο «διεκδικητές» για μια θέση στην ενδεκάδα της Εθνικής είναι ο Σιώπης αντί του Μπουχαλάκη και ο Κωνσταντέλιας στη θέση του Χατζηγιοβάννη. Έξτρα ερώτημα το εάν θα διατηρηθεί βασικός ο Πέλκας ή όχι και ενώ ο Τζόλης έχει και αυτός τις πιθανότητές του για βασικός.

    Θυμίζουμε πως η Ελλάδα είχε αντιμετωπίσει την Ιρλανδία επί Πογέτ στα προκριματικά του EURO 2024 και είχε πανηγυρίσει δύο νίκες, με 2-1 στη Νέα Φιλαδέλφεια και με 2-0 στο Δουβλίνο.

    Η Ιρλανδία προέρχεται από ήττα στην πρεμιέρα, καθώς έχασε εντός έδρας από την Αγγλία με 2-0. Σε σύγκριση με το προηγούμενο ματς ο Ισλανδός τεχνικός Χέιμιρ Χάλγκριμσον δεν μπορεί να υπολογίζει στον διεθνή δεξιό μπακ της Έβερτον και αρχηγό της εθνικής του, Σίμους Κόουλμαν, ο οποίος τραυματίστηκε κόντρα στα Τρία Λιοντάρια και ο Φέστι Εμποσέλε της Γουότφορντ πήρε τη θέση του στην αποστολή.

    Οι Ιρλανδοί είχαν ανακοινώσει sold out στο 48.000 θέσεων «Aviva Stadium» για τα ματς με Αγγλία και Ελλάδα, όμως αναμένεται κόντρα στην Εθνική να βρεθούν στις εξέδρες γύρω στις 40.000 φίλαθλοι.

    Για τον ίδιο Όμιλο, την ίδια ώρα (21:45) η Αγγλία (3 β.) θα υποδεχτεί τη Φινλανδία (0 β.) στο «Wembley» του Λονδίνου.

    Θυμίζουμε πως η αποστολή της Εθνικής αποτελείται από τους: Βλαχοδήμο, Μανδά, Τζολάκη, Μαυροπάνο, Χατζηδιάκο, Κουλιεράκη, Γιαννούλη, Τσιμίκα, Βαγιαννίδη, Ρότα, Ντόι, Μπακασέτα, Μάνταλο, Γαλανόπουλο, Μπουχαλάκη, Ζαφείρη, Χατζηγιοβάνη, Αλεξανδρόπουλο, Σιώπη, Ιωαννίδη, Πέλκα, Τζόλη, Κωνσταντέλια, Παυλίδη, Δουβίκα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΒΡΗΚΑΝ ΤΟΝ ΜΠΕΛΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΡΟΜΑ: Σε δικηγόρους… κάτοικοι δύο συνοικιών της Πάτρας

    Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι στην περιοχή της Γούβας από...

    Συγχαρητήρια στον Πλάτωνα Μαρλαφέκα από την Γ.Γ. ΕΣΠΑ

      Η 81η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΦΕΠΑΕ πραγματοποιήθηκε...

    Τιμές ρεύματος: Η «απογείωση» της μεγαβατώρας το βράδυ

    Δυσοίωνα μηνύματα για το κόστος ρεύματος στέλνουν οι νυχτερινές πτήσεις...
    Best Shop