Νεκρός ο Ντίκσον Ντιέμα που έκαψε ζωντανή τη μαραθωνοδρόμο Ρεμπέκα Τσεπτεγκέι

    Ημερομηνία:

    Λίγες μέρες μετά τον θάνατο της μαραθωνοδρόμου Ρεμπέκα Τσεπτεγκέι από την Ουγκάντα, έφυγε από τη ζωή και ο πρώην φίλος της, Ντίκσον Ντιέμα, ο οποίος την είχε λούσει με βενζίνη και την είχε κάψει ζωντανή.

    Η Ρεμπέκα Τσεπτεγκέι υπέκυψε στα τραύματά της στις 5 Σεπτεμβρίου, τρεις ημέρες μετά την επίθεση, έχοντας εγκαύματα στο 80% του σώματός της.

    Αυτός είναι ο Ντίκσον Ντιέμα, ο οποίος δολοφόνησε την μαραθωνοδρόμο Ρεμπέκα Τσεπτεγκέι για ένα οικόπεδο…

    Νεκρός ο Ντίκσον Ντιέμα που έκαψε ζωντανή τη μαραθωνοδρόμο Ρεμπέκα Τσεπτεγκέι

    Νεκρός ο Ντίκσον Ντιέμα που έκαψε ζωντανή τη μαραθωνοδρόμο Ρεμπέκα Τσεπτεγκέι

    Η αστυνομία βρήκε στον τόπο του εγκλήματος ένα μπιτόνι βενζίνης, μία τσάντα και ένα καμένο τηλέφωνο.

    Ο πατέρας της αδικοχαμένης αθλήτριας Τζόζεφ Τσεπτέγκεϊ αποκάλυψε πως το πρώην ζευγάρι τσακώνονταν πολύ συχνά για ένα οικόπεδο στο Εντέμπες.

    Η Ρεμπέκα Τσεπτεγκέι έφυγε σε ηλικία μόνο 33 χρονών. Αν και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Κένυας και οι γιατροί προσπάθησαν να κάνουν τα αδύνατα – δυνατά, δυστυχώς η μαραθωνοδρόμος δεν τα κατάφερε.

    Το αποτρόπαιο έγκλημα δυστυχώς είδε με τα μάτια της μία από τις κόρες της μαραθωνοδρόμου. Σε δηλώσεις της αποκάλυψε πως ο δράστης την κλώτσησε όταν προσπάθησε να σώσει την μητέρα της.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Κινητοποίηση για την Παλαιστίνη την Δευτέρα

    Καλούμε όλους και όλες στην κινητοποίηση του Εργατικού Κέντρου...

    Tην έκτακτη ενίσχυση των κτηνοτρόφων του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, λόγω της ευλογιάς, ζητάει ο Αντιπεριφερειάρχης, Ανδρέας Φίλιας

    Επιστολή στον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Χρήστο Κέλλα απέστειλε ο...

    ΟΠΕΚΑ: Πότε θα γίνουν οι πληρωμές σε 17 επιδόματα προτού φύγει ο Αύγουστος

    Ο ΟΠΕΚΑ ανακοίνωσε ότι οι πληρωμές για 17 επιδόματα του Αυγούστου θα ολοκληρωθούν πριν από...