O Salt Bae, o Tούρκος σεφ που έγινε ευρέως γνωστός για τον τρόπο με τον οποίο αλατίζει τα ψημένα κρέατά του, μοιράστηκε με τους ακολούθους του μία απόδειξη από το εστιατόριό του στο Άμπου Ντάμπι όπου ο συνολικός λογαριασμός ανερχόταν στα 615.065 ντιρχάμ ΗΑΕ, που ισοδυναμεί με περίπου 167.500 δολάρια.
Το γεύμα αυτό, που σε ορισμένα μέρη αρκεί για να αγοράσει κανείς ένα καινούργιο σπίτι, αποτελούνταν από νερό που κόστιζε περίπου 10 ευρώ, μια μπύρα που κόστιζε σχεδόν 13 ευρω και ένα negroni για 18 ευρώ.
Υπήρχε επίσης ο «χρυσός μπακλαβάς», ο οποίος είναι μπακλαβάς τυλιγμένος σε φύλλα χρυσού. Αυτό κοστίζει 95 ευρώ το καθένα, παρακαλώ.
Όπως ήταν φυσικό, ο κόσμος έπαθε «πλάκα» με τα ποσά και σχολίασε ότι η τιμή των φαγητών και των ποτών δεν έχουν καμία σχέση με την ποιότητα των γευμάτων.