«ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ» – ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΛΟΥΛΟΥΔΗΣ: Εκκίνηση με νικηφόρα χαμόγελα και αισιοδοξία

    Ημερομηνία:

    ΜΕ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ

    Εκατοντάδες επιχειρηματίες της Αχαΐας βρέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής 6 Σεπτεμβρίου στο «Ρόδον», ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του υποψηφίου προέδρου για το Επιμελητήριο Αχαΐας Θόδωρου Λουλούδη, για να περάσουν μια πιο χαλαρή βραδιά στην αρχή της προεκλογικής περιόδου για τις επερχόμενες Επιμελητηριακές εκλογές.

    Στο φιλόξενο περιβάλλον του «Ρόδον», ο Θ. Λουλούδης είχε τη χαρά να υποδεχτεί τους καλεσμένους του, με την εκδήλωση να έχει χαρακτήρα μιας πιο στενής γνωριμίας ενόψει των επιμελητηριακών εκλογών που αναμένεται να πραγματοποιηθούν από τις 15 Νοεμβρίου έως τις 15 Δεκεμβρίου όπως ορίζει ο νόμος.

    Υποψήφιοι, φίλοι και υποστηρικτές του συνδυασμού «Επιμελητήριο Πρωταγωνιστής» ανέδειξαν με την παρουσία τους τη δυναμική που έχει αναπτυχθεί τους τελευταίους μήνες με στόχο το νικηφόρο αποτέλεσμα για όλες τις επιχειρήσεις της Αχαΐας.

    Από τη βραδιά δεν έλειψαν τα δεκάδες «πηγαδάκια» όπου οι καλεσμένοι δεν έχασαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τον υποψήφιο Πρόεδρο τους προβληματισμούς τους με πιο χαλαρή διάθεση, ενώ άπαντες ανανέωσαν το ραντεβού για τις επόμενες εκδηλώσεις του συνδυασμού σε όλη την Αχαΐα.

    Ο υποψήφιος πρόεδρος για το Επιμελητήριο Αχαΐας Θόδωρος Λουλούδης δήλωσε για την εκδήλωση:

    «Ως παράταξη διεκδικούμε να μην χάσει άλλες αναπτυξιακές ευκαιρίες η Αχαΐα. Το βράδυ της Παρασκευής είχαμε τη χαρά να υποδεχτούμε σε πιο χαλαρό κλίμα εκατοντάδες επιχειρηματίες του νομού, να αναλύσουμε προβληματισμούς αλλά και να συζητήσουμε μέσα σε μια φιλική και ευχάριστη ατμόσφαιρα. Είναι εξίσου σημαντικό να γνωριζόμαστε και ως άνθρωποι, για να μπορέσουμε να βελτιώσουμε τις συνθήκες στον τόπο μας. Ξεκινήσαμε την προεκλογική περίοδο με χαμόγελα και αισιοδοξία, όπως αυτά που θέλουμε να φέρουμε στα πρόσωπα των επιχειρηματιών του νομού μας».

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Βραβεία Όσκαρ: «Έτοιμη» η ελληνική επιτροπή επιλογής υποψηφιότητας – Ποια τα νέα μέλη

    Με ανακοίνωσή του το υπουργείο πολιτισμού έκανε γνωστή τη...

    «Αλλα κόλπα» και στην Πάτρα με την ψηφιακή κάρτα εργασίας!

    «ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ» ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ… ΜΕΤΟΧΟΥΣ Τι και αν η υπουργός Νίκη...

    Ανησυχητική αύξηση γαστρεντερικών καρκίνων – Ποιοι απειλούνται περισσότερο

    Τα δεδομένα αυτά αφορούν κυρίως σε νεοπλάσματα του γαστρεντερικού. Η μεταβολή στην...

    ΣΥΝΤΑΓΗ: Οι τέλειες πατάτες φούρνου

    Η τέλεια πατάτα φούρνου είναι εκείνη που είναι τραγανή...
    Best Shop