Πάτρα: Επιτυχημένος ο “Ανοιχτός Τρύγος” στην Achaia Clauss – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Το Castro Clauss, υποδέχτηκε εκατοντάδες συμπολίτες αλλά και φίλους από την υπόλοιπη Ελλάδα στους οποίους μοιράστηκαν μπλουζάκια ψαλίδες και ψάθινα κοφίνια το περασμένο Σάββατο.

    Παράλληλα, εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή παιδιών όλων των ηλικιών, που από νωρίς το πρωί κατέφθασαν στους αμπελώνες του οινοποιείου προκειμένου να συμμετάσχουν στον τρύγο και να ζήσουν από κοντά την διαδικασία παραγωγής του κρασιού.

    Τα καλάθια γέμισαν με τα τσαμπιά της Μαυροδάφνης και φορτώθηκαν στο κάρο που το σέρνει το άλογο μας ο περήφανος Τσίλιας με τελικό προορισμό την ταινία διαλογής και το πατητήρι. Εκεί με τις οδηγίες των οινολόγων έγινε η επεξεργασία των σταφυλιών, γέμισε η στροφιλιά και ακολούθησε το πάτημα των σταφυλιών.

    Ο Ανοιχτός Τρύγος του Κάστρο Κλάους επιβεβαίωσε για άλλη μια χρονιά τη δέσμευση της οινοποιίας να δίνει την δυνατότητα στους συμμετέχοντες να βιώσουν τον τρύγο και το πάτημα των σταφυλιών μυώντας τους στην οινική τέχνη.

    Στο τέλος όλη δοκίμασαν ένα ποτήρι κρασί και η ομάδα του οινοποιείου εξέφρασε τις ευχαριστίες της προς όλους τους συμμετέχοντες ανανεώνοντας το ραντεβού για τον επόμενο Ανοιχτό Τρύγο το 2025, υποσχόμενη ακόμα περισσότερες εκπλήξεις και αξέχαστες εμπειρίες.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σε Εμβληματική έκθεση ο Ιάσων Φωτήλας

    Ο Πατρινός υφυπουργός Πολιτισμού Ιάσων Φωτήλας έδωσε το παρών σε μια...

    Ασφαλιστικές εισφορές: Πόσα κερδίζουν εργαζόμενοι και εργοδότες από τη μείωση κατά μια μονάδα

    Τη μείωση των εισφορών κατά μία ποσοστιαία μονάδα ανακοίνωσε ο...

    Έρευνα: Πώς η ακρίβεια άλλαξε τις αγοραστικές συνήθειες που είχαν οι καταναλωτές

    Τα πρώτα που κόπηκαν από τους καταναλωτές εξαιτίας της ακρίβειας είναι...
    Best Shop