Νέο ρεκόρ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο: Έφτασε τους 1 δισεκατομμύριο ακόλουθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

    Ημερομηνία:

    Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που σημείωσε 900 γκολ στην καριέρα του. Την Πέμπτη, έσπασε ένα νέο ρεκόρ εκτός γηπέδου, καθώς έγινε ο πρώτος διάσημος με συνολικά 1 δισεκατομμύριο ακολούθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε όλες τις πλατφόρμες.

    Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ μοιράστηκε την είδηση σε ζωντανή μετάδοση στο νέο του κανάλι στο YouTube, το οποίο ξεκίνησε τον περασμένο μήνα και έφτασε τα 15 εκατομμύρια συνδρομητές την πρώτη μέρα και τα 50 εκατομμύρια μέσα στην πρώτη εβδομάδα. Τώρα έχει φτάσει στα 60,4 εκατομμύρια.

    Road to 1 Billion… Let’s break the record together!

    Ο Ρονάλντο έχει επίσης 170,5 εκατομμύρια followers στο Facebook, 113 εκατομμύρια στο X και λιγότερο από 10 εκατομμύρια σε δύο κινεζικές πλατφόρμες: Weibo και Kuaishou.

    Η μεγαλύτερη βάση θαυμαστών του, μακράν, βρίσκεται στο Instagram, όπου έχει 639 εκατομμύρια followers, αριθμός που αντιπροσωπεύει περίπου το 8% του πληθυσμού της Γης.

    Ο συμπατριώτης του ποδοσφαιριστής Λιονέλ Μέσι έρχεται στην 2η θέση με τουλάχιστον 500 εκατομμύρια followers, ενώ πίσω του βρίσκονται οι Αμερικανοί celebrities Σελένα Γκόμες (424 εκατομμύρια), Κάιλι Τζένερ (397 εκατομμύρια) και Ντουέιν «The Rock» Τζόνσον (395 εκατομμύρια).

    cr_7_social_winner
    Σε ανάρτησή του στο Χ ο CR7 ευχαρίστησε τους ακόλουθούς του.

    «Γράψαμε ιστορία – 1 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ followers! Αυτό είναι κάτι περισσότερο από ένας απλός αριθμός – είναι μια απόδειξη του κοινού μας πάθους, του δυναμισμού και της αγάπης μας για το παιχνίδι και όχι μόνο.

    Από τους δρόμους της Μαδέιρα μέχρι τις μεγαλύτερες σκηνές του κόσμου, πάντα έπαιζα για την οικογένειά μου και για εσάς, και τώρα 1 δισεκατομμύριο από εμάς είμαστε μαζί.

    Ήσασταν μαζί μου σε κάθε μου βήμα, σε όλα τα σκαμπανεβάσματα και τα σκαμπανεβάσματα. Αυτό το ταξίδι είναι το δικό μας ταξίδι, και μαζί έχουμε αποδείξει ότι δεν υπάρχουν όρια σε ό,τι μπορούμε να πετύχουμε.

    Σας ευχαριστώ που πιστεύετε σε μένα, για την υποστήριξή σας και που είστε μέρος της ζωής μου. Τα καλύτερα έρχονται και θα συνεχίσουμε να πιέζουμε, να κερδίζουμε και να γράφουμε ιστορία μαζί.»

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τα ενοίκια μειώνονται… στη Νέα Υόρκη – Ανάσα για τους ενοικιαστές στο πανάκριβο Μανχάταν

    Οι κυνηγοί διαμερισμάτων της Νέας Υόρκης πήραν κάποια ανακούφιση τον Αύγουστο,...

    Θεσσαλονίκη: Έχασε το μωρό που κυοφορούσε η 34χρονη που παρασύρθηκε μαζί με τον σύζυγό της και το παιδί τους

    Έχασε το μωρό που κυοφορούσε η 34χρονη που την περασμένη...

    Έφηβη εφηύρε τρόπο για να εξοικονομεί νερό στο ντους

    Ένα βράδυ έπειτα από μία κουραστική ημέρα, η 14χρονη...
    Best Shop