Κρήτη: Του έκοψε τη γλώσσα με ψαλίδι προβάτων – Τι εξετάζουν οι Αρχές για την επίθεση στον κτηνοτρόφο

    Ημερομηνία:

    Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία του Βιλανδρέδου στο Ρέθυμνο από την αγριότητα της επίθεσης εναντίον του 69χρονου κτηνοτρόφου, μέσα στο ποιμνιοστάσιό του.

    Ο 69χρονος κτηνοτρόφος βγήκε από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ) και πλέον νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική του νοσοκομείου, έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του.

    Πρωτοφανής αγριότητα

    Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση μιλούν για επίθεση με ιδιαίτερη αγριότητα και προσπαθούν να συλλέξουν όσα περισσότερα στοιχεία υπάρχουν, προκειμένου να φτάσουν στα ίχνη του δράστη.

    Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, τα τραύματα που φέρει το θύμα σε χέρια και πόδια είχαν σκοπό να τον κάνουν να υποφέρει και να του προκαλέσουν προβλήματα και όχι να τον σκοτώσουν.

    Για το λόγο αυτό εξετάζεται με ιδιαίτερη προσοχή το βίντεο που έχουν στα χέρια του οι Αρχές από τις κάμερες ασφαλείας στο ποιμνιοστάσιο του 69χρονου, με το δράστη να γνωρίζει την ύπαρξή τους και να φορά «κάλτσα» στο κεφάλι για να κρύψει τα χαρακτηριστικά του.

    Παράλληλα, οι αστυνομικοί εξετάζουν λεπτομερώς και τα «καρέ» την ώρα που ο δράστης πήρε το ψαλίδι που χρησιμοποιούν οι κτηνοτρόφοι για να κουρέψουν τα ζώα τους, για να κόψει τη γλώσσα του κτηνοτρόφου.

    Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 69χρονος κτηνοτρόφος αντιστάθηκε, ωστόσο ο δράστης ολοκλήρωσε τα όσα πήγε να κάνει εις βάρος του, με το κόψιμο της γλώσσας να γίνεται εγκάρσια, δηλαδή κάθετα προς τον άξονα του μήκους της.

    Που οδηγούνται οι έρευνες

    Η οικογένεια του κτηνοτρόφου από την πρώτη στιγμή «δείχνει» προς συγκεκριμένη κατεύθυνση υποστηρίζοντας πως πίσω από την επίθεση στον 69χρονο βρίσκεται «βεντέτα» για κτηματικές διαφορές.

    Υπενθυμίζεται ότι για τις διαφορές σχετικά με «λίγα μέτρα γης», όπως λένε μαρτυρίες από το χωριό, είχε δεχτεί επίθεση με καυστικό υγρό και ένας από τους τρεις γιους του.

    Έτσι, οι αστυνομικοί συγκεντρώνουν στοιχεία για να φτάσουν τόσο στον φυσικό αυτουργό της επίθεσης, όσο και σε αυτόν που έδωσε την εντολή για το χτύπημα.

    Πλέον, περιμένουν να βελτιωθεί η κατάσταση της υγείας του 69χρονου για να τον επισκεφθούν και να ακούσουν τη μαρτυρία του, που πιθανόν να τους βοηθήσει στη διαλεύκανση της υπόθεσης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Θέμης Μπάκας: “Απαράδεκτη απόφαση υποβαθμίζει το Γενικό Λύκειο Βραχναιίκων”

    Σε ανάρτησή του ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ...

    Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας: Δράσεις ευαισθητοποίησης στην Πάτρα

      Η Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας...

    ΠΑΤΡΑ: «Το μέλλον του χτες», στο σχολικό συγκρότημα Μαρούδα

    Η φετινή κεντρική παράσταση  του Χορευτικού Τμήματος Δήμου Πατρέων...

    Διασφαλίζεται η συνέχιση λειτουργίας του Περιφερειακού Μηχανισμού Διάγνωσης της Αγοράς Εργασίας στη Δυτική Ελλάδα

    Τη συνέχιση λειτουργίας του Περιφερειακού Μηχανισμού Διάγνωσης της Αγοράς...
    Best Shop