Χοτ ντογκ με καραμελωμένα κρεμμύδια

    Ημερομηνία:

    Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε ένα λαχταριστό ζεστό χοτ ντογκ με καραμελωμένα κρεμμύδια μέσα σε ψημένη γαλλική μπαγκέτα; Φτιάξτε το εύκολα και γρήγορα και θα ξετρελάνετε μικρούς και μεγάλους!

    Βήμα 1

    Αρχικά βάζουμε τις μπαγκέτες στον φούρνο στους 70°C μέχρι να γίνουν τραγανές, για 30΄. Κόβουμε τα κρεμμύδια σε ροδέλες και μετά στη μέση.

    Βήμα 2

    Όση ώρα ψήνονται οι μπαγκέτες ετοιμάζουμε τα λουκάνικα: Σε μια κατσαρόλα με νερό που βράζει, ρίχνουμε λίγο χοντρό αλάτι και ένα κομμάτι βούτυρο. Μόλις λιώσει το βούτυρο ρίχνουμε στο νερό τα λουκάνικα και αφήνουμε να πάρει μια βράση. Στη συνέχεια, κλείνουμε την κατσαρόλα με το καπάκι της, σβήνουμε τη φωτιά και αφήνουμε εκεί τα λουκάνικα μέχρι το σερβίρισμα για να παραμείνουν ζεστά.

    Βήμα 3

    Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά λιώνουμε το βούτυρο και κατόπιν σοτάρουμε τα κρεμμύδια με το μπαλσάμικο, τη ζάχαρη και το θυμάρι και τα μαγειρεύουμε μέχρι να καραμελώσουν, για περίπου 15΄-20΄.

    Βήμα 4

    Βγάζουμε τις μπαγκέτες από τον φούρνο, τις ανοίγουμε και τις αλείφουμε με την κέτσαπ, τη μουστάρδα, τη μαγιονέζα, βάζουμε από ένα λουκάνικο και, τέλος, γαρνίρουμε με τα κρεμμύδια. Σερβίρουμε αμέσως.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΕΡΙΟΙΚΩΝ: Πέφτουν αυγά… από διαμέρισμα στην Ελληνος Στρατιώτου!

    Εκτός από πέτρες φαίνεται πως… βρέχει και αυγά στην...

    ΑΧΑΪΑ: Υπό έλεγχο η φωτιά στο έλος της Λάμιας

    Ελέγχθηκε η φωτιά, που ξέσπασε νωρίτερα, στο Μετόχι Δυτικής...

    Τατιάνα Στεφανίδου: «Έτσι έχασα τα παραπανίσια κιλά»

    Όπως υποσχέθηκα σε όλους εσάς, που με ρωτάτε τι...

    Survivor: Αυτοί είναι οι παίκτες που μπαίνουν στο ριάλιτι – Mία από την Πάτρα

    Το Survivor ξεκινά τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στις 21.00 στον ΣΚΑΪ....
    Best Shop