Ενταση και σύλληψη στο πανηγύρι της Αχαγιάς! Επί τόπου ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος! Της κακομοίρας… στο Τμήμα – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Πάνω απο 10 άνδρες της Αστυνομίας του ΑΤ Κάτω Αχαΐας στις 00.45 του Σαββάτου, έκαναν “ντου” στο πανηγύρι που διοργάνωσε το Αθλητικό Σωματείο της Αχαϊκης στην Κάτω Αχαΐα εν όψει της εορτής του Τιμίου Σταυρού και συνέλαβαν τον διοργανωτή απο πλευρας της Αχαϊκής και Δημοτικό Σύμβουλο Ανδρέα Ζαγαρέλο.

    Αιτία της σύλληψης σύμφωνα με την Αστυνομία το ωράριο διεξαγωγής της εκδήλωσης. Ωστόσο η άδεια που είχε λάβει η Αχαΐκη ήταν μέχρι τις 2 τα ξημερώματα,  ενώ η αστυνομία δεν είχε μαζί κάποιο μηχάνημα μέτρησης ντεσιμπέλ που θα μπορούσε να πιστοποιήσει τυχόν ηχορύπανση. Η συνέχεια δόθηκε στο Άστυνομικο Τμήμα Κάτω Αχαΐας όπου έσπευσε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος, Αντιδήμαρχοι, τοπικοί φορεις και πολύ κόσμος από την εκδήλωση. Έπειτα από την παρέμβαση του Δημάρχου Γρηγόρη Αλεξόπουλου ο Ανδρέας Ζαγαρεός αφέθηκε ελεύθερος στις 5 το πρωί! Παράγοντες της περιοχής έκαναν λόγο για άστοχη κίνηση της Αστυνομίας τόσο για τον τρόπο σύλληψης, με πάνω από 10 άνδρες όσο και για την  αιτία.
    Ιδιαίτερα μάλιστα στη συγκεκριμένη εκδήλωση ενός ιστορικού αθλητικού σωματείου που αναβίωσε ένα πολιτιστικό γεγονός της περιοχής.

    Ενταση και σύλληψη στο πανηγύρι της Αχαγιάς! Επί τόπου ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος! Της κακομοίρας... στο Τμήμα - ΦΩΤΟ Ενταση και σύλληψη στο πανηγύρι της Αχαγιάς! Επί τόπου ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος! Της κακομοίρας... στο Τμήμα - ΦΩΤΟ

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Έκρηξη σεξουαλικών νοσημάτων στην Ευρώπη από το σεξ χωρίς προφυλάξεις – Οι πρωταγωνιστές της διασποράς

    Σε κατάσταση συναγερμού έχει περιέλθει η Ευρώπη, με τα...

    To νέο Ford Explorer ήρθε στην Ελλάδα

    Το νέο, αμιγώς ηλεκτρικό Ford Explorer βρίσκεται τώρα σε όλα τα καταστήματα του...

    Στράτος Διονυσίου: Θα τον υποδυθεί ο Γιάννης Τσορτέκης σε μουσική παράσταση – αφιέρωμα στη ζωή του

    Εικοσιπέντε ολόκληρα χρόνια έχουν περάσει από τον θάνατο του Στράτου...
    Best Shop