Νίκος Χατζηνικολάου: Η σπάνια φωτογραφία με τα τρία παιδιά του – «Φωτογράφος η μαμά μας»

    Ημερομηνία:

    Ο Νίκος Χατζηνικολάου μπορεί να επέστρεψε στις τηλεοπτικές υποχρεώσεις του, ωστόσο συνεχίζει να αναπολεί τις ευτυχισμένες καλοκαιρινές στιγμές με την οικογένειά του.

    Για τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του ANT1 η σύζυγός του, Κρίστη Τσολακάκη και τα τέσσερα παιδιά του είναι το παν και δεν είναι λίγες οι φορές που μοιράζεται οικογενειακά στιγμιότυπα στα social media.

    «Η… συμμορία με τα μαύρα γυαλιά, σε νέες -καλοκαιρινές- περιπέτειες! Φωτογράφος η μαμά μας! Η μόνη που καταφέρνει να τους φέρει μέσα στο κάδρο!» έγραψε ο δημοσιογράφος.

     

    Ο Νίκος Χατζηνικολάου έχει αποκτήσει έναν γιο από τον πρώτο του γάμο με την Έλενα Κατρίτση, τον 30χρονο Πάνο, ενώ είναι παντρεμένος από το 2004 με την Κρίστη Τσολακάκη, με την οποία έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, τον 17χρονο Κωνσταντίνο, τον 15χρονο Αλέξανδρο και την 12χρονη πια Εύα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πώς βγήκε το τραγούδι ο Γιάννης ο φονιάς παιδί μιας Πατρινιάς – Η αληθινή ιστορία

    «Καλοκαίρι του '74 φτάνω στην Αθήνα. Ψάχνω για δουλειά. Ανεβαίνοντας...

    Έξυπνα ρολόγια: Το μέλλον της υγείας και η αμηχανία των γιατρών

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%ad%ce%be%cf%85%cf%80%ce%bd%ce%b1-%cf%81%ce%bf%ce%bb%cf%8c%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf-%ce%bc%ce%ad%ce%bb%ce%bb%ce%bf%ce%bd-%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%85%ce%b3%ce%b5%ce%af%ce%b1%cf%82-%ce%ba%ce%b1/

    Βουλή: Δεν αποκλείουν αιφνιδιασμό με τον εκλογικό νόμο

    Καμπανάκια χτυπούν στην αντιπολίτευση με αφορμή τη συζήτηση που...