Πέθανε 28χρονη που είχε τραυματιστεί σε τροχαίο πριν 5 χρόνια – Και ο αδελφός της νεκρός

    Ημερομηνία:

    Έφυγε από τη ζωή η 28χρονη Μαρία Ψυλλάκη, μετά από σχεδόν πέντε χρόνια μάχης και τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετώπιζε μετά από τροχαίο στο οποίο είχε τραυματιστεί βαρύτατα.

    Ήταν 11 Μαρτίου του 2019, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε η τότε 22χρονη κοπέλα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε μια ελιά, στον δρόμο Καστελλίου – Αρκαλοχωρίου.

    H νεαρή κοπέλα είχε τραυματιστεί βαρύτατα στο κεφάλι. Είχε μεταφερθεί αρχικά σε νοσοκομείο του Ηρακλείου και στη συνέχεια σε κέντρο αποκατάστασης στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα για τον σκοπό αυτό είχαν συγκεντρωθεί χρήματα με την Κρήτη να γίνεται τότε μια αγκαλιά για να μπορέσει η Μαρία να δώσει τον αγώνα για την αποκατάστασή της.

    Δυστυχώς όμως, η μεγάλη μαχήτρια που για χρόνια πάλευε με σοβαρά προβλήματα, έχοντας στο πλευρό της την οικογένειά της, δεν άντεξε και άφησε την τελευταία της πνοή.

    Τραγική ειρωνεία, ο αδερφός της αδικοχαμένης Μαρίας είχε σκοτωθεί επίσης σε τροχαίο, πριν περίπου 10 χρόνια, σε ηλικία 25 ετών και μάλιστα κοντά στο σημείο στο οποίο είχε το τροχαίο η 28χρονη.

    Η είδηση του θανάτου της Μαρίας βύθισε στο πένθος τον τόπο καταγωγής της, την Αρμάχα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ένας καλός άνθρωπος θα μέτραγε περισσότερο τα λόγια του!

    Του Χρήστου Βασιλόπουλου, μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου του σπιράλ   Αύγουστος...

    Αγρίνιο: Με επεισοδιακό τρόπο συνελήφθησαν διακινητές ναρκωτικών

    Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ: Συνελήφθησαν, χθες στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς...

    Συνελήφθησαν τέσσερις ανήλικοι για ζημιές άνω των 50.000 ευρώ σε σχολείο στην Ιτέα

    Τέσσερις ανήλικοι ηλικίας 16 και 17 ετών συνελήφθησαν από την αστυνομία...

    Τι εννοείς βγήκε στην αγορά παγωτό με γεύση μητρικό γάλα;

    Αν πιστεύετε ότι έχετε δοκιμάσει όλες τις γεύσεις του...