23χρονος στη Θεσσαλονίκη κατήγγειλε πως τον βίασαν δύο άνδρες, έβγαλαν βίντεο και το ανέβασαν στο διαδίκτυο

    Ημερομηνία:

    Στη σύλληψη δύο αντρών μετά από καταγγελία 23χρονου ότι τον βίασαν και βιντεοσκοπούσαν την αποτρόπαια πράξη τους για να την «ανεβάσουν» στο διαδίκτυο, προχώρησαν οι αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη.

    Σύμφωνα με όσα είπε ο 23χρονος ημεδαπός στους αστυνομικούς, οι δυο άντρες, ένας 43χρονος ημεδαπός και ένας 33χρονος από το Ιράν, μαζί με συνεργό τους, βραδινές ώρες της περασμένης Παρασκευής, με χρήση βίας, τον εξανάγκασαν να εισέλθει σε ισόγειο διαμέρισμα στην περιοχή της Μενεμένης.

    Εκεί παρά τη θέλησή του, προέβησαν, διαδοχικά, σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος του, τις οποίες βιντεοσκοπούσαν και ανήρτησαν στο διαδίκτυο. Στη συνέχεια του αφαίρεσαν ένα κινητό τηλέφωνο, τραπεζική κάρτα, ρολόι χειρός, έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και χρηματικό ποσό.

    Ο 23χρονος οδηγήθηκε σε νοσοκομείο της πόλης για εξέταση από ιατροδικαστή, ενώ έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να αποσταλούν στοιχεία στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακές εξετάσεις.

    Αστυνομικοί του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων και πλήρωμα περιπολικού εντόπισαν και συνέλαβαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, τον 43χρονο ημεδαπό και τον 33χρονο από το Ιράν.

    Σε βάρος των δύο συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία για βιασμό, ληστεία και παράβαση του Νόμου περί προστασίας των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σούπερ μάρκετ: Aύξηση τζίρου κατά 2,9% – Ενισχύεται η κατανάλωση

    Μεγαλύτερη αύξηση του όγκου πωλήσεων από αυτήν της αξίας...

    Πούλησε όλα τα υπάρχοντά του, πήρε 240.000 ευρώ και πήγε να μείνει σε ένα ερημονήσι που αγόρασε

    Ένας άνδρας πούλησε όλα τα υπάρχοντά του στο eBay για να...

    “Έφυγε” ο Ναυπάκτιος δημοσιογράφος Πάνος Τσούμας – Στην Αμαλιάδα η κηδεία του

    Την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 78 ετών άφησε...
    Best Shop