Γιάννης Μπέζος για Famagusta: «Φυσιολογικό είναι όλο αυτό που έχει ξεσπάσει, το περίμενα»

    Ημερομηνία:

    Καλεσμένος στην εκπομπή του Τάσου Ιορδανίδη και της Ζωής Κρονάκη ήταν σήμερα (15/9) ο Γιάννης Μπέζος. Στη διάρκεια της συνέντευξης ο γνωστός ηθοποιός μίλησε και για τις αντιδράσεις που προκάλεσε στην Τουρκία η απόφαση του Netflix να προβάλει την τηλεοπτική σειρά Famagusta, στην οποία πρωταγωνιστεί.

    Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Μπέζος ανέφερε: «Φυσιολογικό είναι όλο αυτό που έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα. Φαντάζεστε δηλαδή να έβγαινε το Famagusta και να πανηγύριζαν οι Τούρκοι; Θα ήταν λίγο τρελό! Επομένως είναι φυσικό, δεν είναι μια έκπληξη. Αυτό το θέμα είναι πολύ ζοφερό… Είναι πολύ νωπά αυτά τα πράγματα!».

    «Είναι ένα κομμάτι του ελληνισμού»

    Στη συνέχεια είπε ότι: «Κατά τη γνώμη μου, το πρόβλημα το μεγάλο είναι ότι τα ξεχνάμε ενώ είναι ένα θέμα ευρύτατα εθνικό! Γιατί η Κύπρος είναι ένα κομμάτι του ελληνισμού, η γλώσσα, το θρήσκευμα, οι συνήθειες και τα έθιμα!

    Βεβαίως η τουρκική παρουσία ήταν και αυτή έντονη για πολλά χρόνια. Τα γεγονότα του ’74 ήταν πάρα πολύ σκληρά. Ήταν από την ελληνική πλευρά με τη δικτατορία μια αισχρή προδοσία, ελεεινή και τρισάθλια και βεβαίως τα βρήκαμε μπροστά μας με την Τουρκία που έκανε και αυτή τη δουλειά της…».

    «Δεν μπορεί όμως να διαμαρτύρεται η Τουρκία και να λέει «δεν θα παίξετε αυτό εκεί», γιατί αυτά είναι αστεία πράγματα. Με τη λογική αυτή δηλαδή μπορεί να βγαίνει ο καθένας και να λέει πως «δεν θέλω να παίξετε το οτιδήποτε». Θέλω να πω ωστόσο ότι η αντίδραση δεν ήταν έκπληξη. Εγώ το περίμενα!», κατέληξε.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πούλησε όλα τα υπάρχοντά του, πήρε 240.000 ευρώ και πήγε να μείνει σε ένα ερημονήσι που αγόρασε

    Ένας άνδρας πούλησε όλα τα υπάρχοντά του στο eBay για να...

    “Έφυγε” ο Ναυπάκτιος δημοσιογράφος Πάνος Τσούμας – Στην Αμαλιάδα η κηδεία του

    Την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 78 ετών άφησε...

    Άγρια δολοφονία λόγω… πείνας – Πελάτης σκότωσε 18χρονο υπάλληλο καταστήματος επειδή αργούσε να του ετοιμάσει την παραγγελία

    Αδιανόητη δολοφονία από… πεινασμένο πελάτη καταστήματος. Συγκεκριμένα, ένας δυσαρεστημένος πελάτης στο...
    Best Shop