Αιτωλοακαρνανία: Εξήλθε από την ΜΕΘ ο 23χρονος που είχε τραυματιστεί βαριά σε τροχαίο

    Ημερομηνία:

    Οι προσπάθειες ιατρών και νοσηλευτών στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Αγρινίου, όπου νοσηλευόταν 23χρονος βαριά τραυματίας από τροχαίο, τελικά έφεραν αίσιο αποτέλεσμα.

    Ο νεαρός, σύμφωνα με πληροφορίες, εξήλθε της ΜΕΘ και πλέον νοσηλεύεται στην Χειρουργική κλινική κι έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Μια εξέλιξη που έχει γεμίσει με ανακούφιση την οικογένειά του και τα οικεία το πρόσωπα.

    Το ατύχημα είχε σημειωθεί τα ξημερώματα της Κυριακής (8/9) στο δρόμο Κατούνα – Λουτράκι, όταν το όχημα που οδηγούσε 23χρονος εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε γκρεμό 50 μέτρων.

    Στο σημείο υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμφιλοχίας για τον απεγκλωβισμό του νεαρού που σε σοβαρή κατάσταση διακομίστηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου όπου και χειρουργήθηκε και νοσηλεύτηκε στη ΜΕΘ, δίνοντας «μάχη» για τη ζωή του.

    Μάλιστα πριν από λίγες ημέρες, είχε απευθυνθεί έκκληση στα κοινωνικά δίκτυα για αίμα που χρειάζονταν ο νεαρός με μεγάλη ανταπόκριση πολιτών.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Φορο-καταιγίδα τον Δεκέμβριο: Οι πολίτες θα πληρώσουν 6,5 δισ. ευρώ

    Βαρύ και ασήκωτο είναι το φορολογικό φορτίο του Δεκεμβρίου,...

    Μέσος μεικτός μισθός: Πού θα κυμανθεί το 2026 στην Ελλάδα

    Ο κρατικός προϋπολογισμός για το 2026 προβλέπει ότι τα έσοδα από τον φόρο...

    Ο «Mr Celebrity Skin» μίλησε για τη συνεργασία του με τη Μάρα Δαρμουσλή

    Στο καθιερωμένο φιλανθρωπικό show της Κρίστι Κρανά, που πραγματοποιήθηκε...

    Η «Απαγωγή» – θρίλερ που κόβει την ανάσα διά χειρός Νικολούλη

    Η οικοδέσποινα μιας από τις μακροβιότερες εκπομπές της ελληνικής...