Δεν θα είναι υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, διαμηνύει ο Τεμπονέρας

    Ημερομηνία:

    Δεν θα είναι υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ο Διονύσης Τεμπονέρας, ξεκαθάρισε με ανακοίνωση που εξέδωσε το πρωί της Δευτέρας 16 Σεπτεμβρίου.

    Όπως ανέφερε ο Διονύσης Τεμπονέρας, «σε σχέση με δημοσιεύματα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και με αφορούν: Δεν θα είμαι υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, όπως δεν υπήρξα ποτέ υποψήφιος βουλευτής, δήμαρχος, ευρωβουλευτής, περιφερειάρχης κλπ».

    Τεμπονέρας: «Ο αγώνας για ιδέες και αξίες, δεν πάει «πακέτο» με θέσεις και αξιώματα»

    Ο εργατολόγος τόνισε πως «στη δική μας Αριστερά ο αγώνας για ιδέες και αξίες, δεν πάει «πακέτο» με θέσεις και αξιώματα. Μας έμαθαν βλέπεις να δίνουμε, χωρίς να ζητάμε τίποτα».

    Καταληκτικά ο Διονύσης Τεμπονέρας υπογράμμισε πως «είμαι και εγώ εργαζόμενος, άνθρωπος της δουλειάς και του μόχθου που πασχίζει για ένα καλύτερο κόσμο και έτσι σκοπεύω να παραμείνω».

    Σημειώνεται ότι τον περασμένο Ιούνιο ο Διονύσης Τεμπονέρας, μαζί με τους Αντώνη Κοτσακά και Χάρη Τσιόκα, είχαν παραιτηθεί από τα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, παραμένοντας, ωστόσο, όπως είχαν αναφέρει, «στρατευμένοι με στόχο την ανασύνθεση του προοδευτικού και αριστερού χώρου με βάση το αξιακό μας πλαίσιο».

    Μετά την έκπτωση του Στέφανου Κασσελάκη στην τελευταία Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ δημοσιεύματα έφεραν τον Διονύση Τεμπονέρα ως πρόσωπο που θα μπορούσε να αποτελέσει την επιλογή των «87» για την προεδρία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ALCO: Στο 23,7% η ΝΔ, στο 13,2% το ΠΑΣΟΚ, προβάδισμα Ανδρουλάκη στο ΠΑΣΟΚ και Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ

    Το ξεκάθαρο προβάδισμα της ΝΔ αποτυπώνει η μέτρηση της...

    Η πρώτη ανάρτηση της Σμαράγδας Καρύδη μετά τον θάνατο του πατέρα της

    Με μια φωτογραφία από τα παιδικά της χρόνια αποχαιρετά...

    Λευκάδα: Έπεσε με παραπέντε, σώος ο αλεξιπτωτιστής

    Στην περιοχή της παραλία του Καθίσματος αλεξίπτωτο παραπέντε που...
    Best Shop