Ακόμα πιο πικάντικη η Ducati Hypermotard 698 Mono

    Ημερομηνία:

    Η Ducati Hypermotard 698 Mono σχεδιάστηκε με στόχο τη διασκέδαση στην οδήγηση. Αιχμηρό και ελαφρύ όπως κάθε supermotard, αλλά με την τεχνολογία και την κομψότητα της Ducati. Τα νούμερα άλλωστε μιλάνε από μόνα τους με τον μονοκύλινδρο κινητήρα να αποδίδει 77,5 ίππους στις 10.250 σ.α.λ. σε ένα συνολικό βάρος που μόλις ξεπερνάει τα 150 κιλά.

    Για να κάνει ακόμα πιο πικάντικη τη μοτοσικλέτα της η Ducati σχεδίασε το πακέτο αξεσουάρ και εξαρτημάτων Sport Package. Το πακέτο έχει σχεδιαστεί για να βελτιώσει την εμφάνιση της μοτοσικλέτας, αλλά και να ενισχύσει την απόδοση και τον ήχο της για να γίνει το απόλυτο «όπλο» σε πίστα και δρόμο.

    Ακόμα πιο πικάντικη η Ducati Hypermotard 698 Mono

    Ξεκινώντας από τα εξαρτήματα που αναβαθμίζουν το στυλ η Ducati προσφέρει μια νέα αλουμινένια βάση πινακίδας και LED φλας τα οποία είναι πιο μικρά και πιο ελαφριά. Οι καθρέπτες επίσης έχουν αναβαθμιστεί και σχεδιαστεί σε 3D εκτυπωτή, το ίδιο και τα δοχεία υγρών συμπλέκτη και φρένων που είναι από CNC αλουμίνιο.

    Ακόμα πιο πικάντικη η Ducati Hypermotard 698 Mono

    Πολλά εξαρτήματα είναι πλέον από ανθρακονήματα, όπως η μικρή ζελατίνα και το προστατευτικό της εξάτμισης, ενώ για εκείνους που αναζητούν καλύτερη εργονομία στην πίστα υπάρχουν διαθέσιμα ειδικά ρυθμιζόμενα μαρσπιέ και αγωνιστική σέλα. Για τους πιο ψαγμένους υπάρχουν επίσης «μανιτάρια» για τους τροχούς και το ψαλίδι από την Rizoma.

    Το κερασάκι στην τούρτα είναι το σύστημα εξάτμισης της Termignoni το οποίο όχι μόνο μειώνει το βάρος κατά 1,5 κιλό, αλλά εκτοξεύει την απόδοση στους 84,5 ίππους. Όλα τα αξεσουάρ του Sport Package της Ducati για το Hypermotard 698 Mono αναμένεται το επόμενο διάστημα να είναι διαθέσιμο.

    Ακόμα πιο πικάντικη η Ducati Hypermotard 698 Mono

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ανδρέας Μικρούτσικος για τις σχέσεις του με την Κατερίνα Καινούργιου: Δεν έχουμε μιλήσει

    Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε για τη συνεργασία του με τη Φαίη...

    ΚΑΙΡΟΣ: Έρχονται επικίνδυνα φαινόμενα – Πού χρειάζεται προσοχή Τρίτη και Τετάρτη

    Έντονη αστάθεια αναμένεται να επικρατήσει τις επόμενες ημέρες στη...

    Shopping Star: Πρεμιέρα τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

    Το Shopping Star επιστρέφει ξανά στις οθόνες μας με παρουσιάστρια την Ηλιάνα...
    Best Shop