ΠΑΤΡΑ: Βάζεις φωτιά σε ΙΧ για να εκβιάσεις… και δεν σε πιάνουν ποτέ!

    Ημερομηνία:

    Η ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ «ΔΟΥΛΕΙΑ» ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

    Μπαράζ περιστατικών μέσα στο 2024

    Φαίνεται ότι το πιο εύκολο πράγμα στην Πάτρα είναι να στέλνεις «απειλητικό μήνυμα» μέσω του εμπρησμού του αυτοκινήτου του παραλήπτη! Κάθε τρεις και λίγο… σημειώνεται έναν εμπρησμός και μάλιστα τον τελευταίο μήνα είχαμε τέσσερις! Τελευταίος, αυτός τα ξημερώματα της Πέμπτης όταν έκαψαν ΙΧ (Touareg) στο Ψαροφάι. Οι εμπρηστικές επιθέσεις σε βάρος σταθμευμένων οχημάτων που καταγράφονται το τελευταίο διάστημα στην Πάτρα προκαλούν ανησυχία, ωστόσο είναι χαρακτηριστικό πως από όλες έχουν σημειωθεί… μόνο μία έχει ενξιχνιαστεί! Αυτή της φωτιάς σε κλούβα εμπόρου της λαϊκής στο Ψαροφάι. Στην περίπτωση αυτή συνεληφθησαν δύο άτομα! Ολες οι άλλες υποθέσεις παραμένουν ανεξιχνίαστες!

    Προτελευταίο περιστατικό είχε καταγραφεί στην περιοχή της Εγλυκάδας, όταν σταθμευμένο όχημα μάρκας Audi A4 σε πυλωτή πολυκατοικίας τυλίχθηκε στις φλόγες. Οι ένοικοι αναστατώθηκαν, ενημερώθηκε άμεσα η Πυροσβεστική, η οποία μετέβη στο σημείο με τρία οχήματα και επτά πυροσβέστες, οι οποίοι έθεσαν υπό έλεγχο την πυρκαγιά. Ωστόσο, οι ζημιές που υπέστη το όχημα ήταν μεγάλες.

     

    ΤΟ ΙΧ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΗ

    Τα ξημερώματα της 8ης Αυγούστου του 2024 άγνωστοι έκαψαν το όχημα του Κεντρικού Λιμενάρχη Πατρών, το οποίο ήταν σταθμευμένο επί της οδού Αδαμοπούλου, στην περιοχή της Λαχαναγοράς. Από τα στοιχεία που έχουν καταγράψει οι κάμερες της περιοχής, προκύπτει ότι δύο άτομα που επέβαιναν σε δίκυκλο προσέγγισαν τον στόχο τους, με το ένα εξ αυτών να κατεβαίνει, να ρίχνει εύφλεκτο υγρό με τη μέθοδο διαβροχής στο αυτοκίνητο μάρκας Ford Focus και να το πυροδοτεί, και μάλιστα από το οπτικό υλικό φαίνεται ότι κινδύνευσε να πιάσει και ο ίδιος φωτιά στο χέρι! Ωστόσο, επιβιβάστηκε στο δίκυκλο και εξαφανίστηκαν με τον συνεργό του, φορώντας αμφότεροι κράνος.

     

    ΤΟ SUPER CAR R8

    Τα ξημερώματα της 7ης Αυγούστου, βρέθηκε στο στόχαστρο σταθμευμένο πολυτελές αυτοκίνητο επί της Ηρώων Πολυτεχνείου, με τη φωτιά να επεκτείνεται και να καταστρέφει ένα ακόμα ακινητοποιημένο όχημα. Και σε αυτήν την περίπτωση χρησιμοποιήθηκε η μέθοδος διαβροχής υλικού, καθώς εντοπίστηκαν υπολείμματα βενζίνης. Επρόκειτο για ένα AUDI R8 το οποίο οδηγούσε ο γιος Πατρινού επιχειρηματία με μεγάλη περιουσία και κύκλο εργασιών.

     

    ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

     

    Τον περασμένο Απρίλιο, γινόντουσαν εκτεταμένες έρευνες από  το ανακριτικό τμήμα της πυροσβεστικής  υπηρεσίας Πατρών προκειμένου να διακριβωθεί τι ακριβώς είχε συμβεί με την περίπτωση της φωτιάς που εκδηλώθηκε σε αυτοκίνητο στην περιοχή του νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας. Στο παρμπρίζ του πολυτελούς οχήματος βρέθηκαν υπολείμματα βενζίνης. Το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο στην οδό Ορειβασίου όταν στις 3.30 περίπου τα ξημερώματα, τυλίχθηκε στις φλόγες. Πριν την εκδήλωση της πυρκαγιάς, σύμφωνα με αναφορές κατοίκων, ακούστηκε έκρηξη.

     

    5 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΜΕΝΑ

    Στις 20 Φεβρουαρίου 2024,  παραδόθηκαν στις φλόγες και μάλιστα τα ξημερώματα πέντε  αυτοκίνητα στην Πάτρα. Τα αυτοκίνητα ήταν σταθμευμένα σε υπαίθριο χώρο, στην περιοχή της Τερψιθέας και συγκεκριμένα στην οδό Τερτσέτη, κοντά στο ξενοδοχείο «Δελφίνι». Η φωτιά μπήκε αρχικά σε ένα αυτοκίνητο και στη συνέχεια επεκτάθηκε και στα διπλανά.

     

    ΔΥΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ

    Στις αρχές Φεβρουαρίου έγιναν παρανάλωμα του πυρός δύο οχήματα  στις Εργατικές Κατοικίες της Εύας, στην Παραλία! Τα αυτοκίνητα τυλίχθηκαν στις φλόγες, μετά από εμπρησμό. Αγνωστοί περιέλουσαν το ΙΧ με εύφλεκτο υλικό και του έβαλαν φωτιά και το δεύτερο αυτοκίνητο ανεφλέγη αμέσως αφού ήταν σταθμευμένο ακριβώς δίπλα.

     

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ύπνος: Γιατροί αποκαλύπτουν τι συμβαίνει εάν κοιμάστε μόνο 6 ώρες τη νύχτα

    Ειδικοί εξηγούν τι συμβαίνει στον οργανισμό σας αν κοιμάστε...

    Eurostat: Το 6,8% του πληθυσμού αντιμετώπισε το 2023 υλική και κοινωνική στέρηση – Η θέση της Ελλάδας

    Το 2023, το 6,8% του πληθυσμού της ΕΕ αντιμετώπισε σοβαρή υλική και κοινωνική στέρηση, σύμφωνα...

    Καλάθι του μαθητή: Ποια προϊόντα είναι τα πιο οικονομικά

    Οι γονείς που έχουν ήδη λάβει τη σχολική λίστα...

    Επιδόματα: Ποιοι μπορεί να τα χάσουν μετά τα νέα μέτρα – Ποιοι θα κερδίσουν

    Δύο στους δέκα δικαιούχους επιδομάτων εκτιμάται ότι θα δουν μείωση ή...
    Best Shop