ΠΕΑΚ Πάτρας: Προς χρήση η κολυμβητική πισίνα του «Α. Πεπανός»-Όλα έγιναν σχεδόν από την αρχή

    Ημερομηνία:

    Ανακοίνωση του Προέδρου Γιώργου Αντωνόπουλου και της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚ Πάτρας, σχετικά με την επαναλειτουργία της κολυμβητικής πισίνας του “Α. Πεπανός”

    Φλίγκος

    «Το βράδυ της Κυριακής 15 Σεπτεμβρίου η κολυμβητική δεξαμενή του Α. Πεπανός γέμισε με νερό και είναι ήδη έτοιμη για χρήση από Σωματεία και αθλητές.

    Όπως είχαμε δεσμευτεί σε σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε τον Αύγουστο, αυτή θα ήταν η ημερομηνία επαναλειτουργίας του κολυμβητηρίου, απαντώντας τότε σε επικριτές που “ανησυχούσαν”, αλλά και σε εύλογες αιτιάσεις εκπροσώπων Σωματείων.

    Επισημαίνουμε πως δεν πρόκειται για μία απλή επαναλειτουργία της εγκατάστασης, αλλά για την παραχώρηση της κολυμβητικής πισίνας και της καταδυτικής (στο τέλος της εβδομάδας) που επισκευάστηκαν πλήρως. Προσφέρουν έτσι συνθήκες πλήρους ασφάλειας στους χρήστες, αφού έπρεπε να αντιμετωπιστούν προβλήματα που είχαν προκύψει τα προηγούμενα χρόνια.

    ICECAP

    Για να πετύχουμε το στόχο χρειάστηκαν δεκάδες εργατοώρες συνεργείων, αλλά και επίμονες προσπάθειες του Προέδρου και των μελών της Επιτροπής Διοίκησης έτσι ώστε ο συντονισμός του έργου να φέρει το ποιοτικό και το χρονικό αποτέλεσμα.

    Το κολυμβητήριο λοιπόν παραδίδεται διαδοχικά σε όλες και όλους. Και  εμείς που έχουμε την ευθύνη της εγκατάστασης θα είμαστε εδώ για να παρέχουμε στη αθλούμενη νεολαία της Πάτρας υψηλές και ασφαλείς υπηρεσίες άθλησης.

    Θέλουμε τέλος να παρακαλέσουμε το σύνολο των χρηστών της εγκατάστασης να διασφαλίσουν  τους χώρους της πισίνας τηρώντας όλα τα μέτρα για την υγιεινή και την ασφάλεια, σύμφωνα με τις οδηγίες που έχουν δοθεί»

    ΠΕΑΚ Πάτρας: Προς χρήση η κολυμβητική πισίνα του «Α. Πεπανός»-Όλα έγιναν σχεδόν από την αρχή

    ΠΕΑΚ Πάτρας: Προς χρήση η κολυμβητική πισίνα του «Α. Πεπανός»-Όλα έγιναν σχεδόν από την αρχή

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΕΡΕΥΝΑ ΣΟΚ: Το 90% των οδηγών δεν αντέχει χωρίς κινητό στη διαδρομή

    Ανησυχητικά ευρήματα για τη συμπεριφορά των οδηγών προκύπτουν από...

    Πάει η απιστία σύννεφο: Αυτή η χώρα είναι πρωταθλήτρια

    Σύμφωνα με διεθνή μελέτη για την απιστία, η οποία...

    Αυτές είναι οι 7 πιο υγιεινές τροφές του πλανήτη

    Αντί να «φορτώνουμε» τον οργανισμό μας με συμπληρώματα διατροφής...

    ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ: 45.000 λιγότερα πρωτάκια τον Σεπτέμβριο

    Η Ελλάδα αντιμετωπίζει μια σιωπηλή κρίση που δεν περιορίζεται...