ΔΕΥΑΠ για υποβολή αιτήσεων σύνδεσης με το νέο αποχετευτικό δίκτυο – Τί ισχύει για το Ρίο

    Ημερομηνία:

    Η ΔΕΥΑΠ πραγματοποίησε συνάντηση με κλιμάκιο της ΕΡΓΟΣΕ την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024 για τις συνδέσεις στο δίκτυο αποχέτευσης των οικημάτων ένθεν κι ένθεν των γραμμών του τρένου σε περιοχές του Ανατολικού Διαμερίσματος και του Ρίου.

    Από τη συνάντηση, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση,  προέκυψε ότι όλοι οι ιδιοκτήτες των ακινήτων (πάνω και κάτω από τις γραμμές του τρένου)  που βρίσκονται στις περιοχές, Καστελοκάμπου, Δάφνες Προαστίου, Παραλία Προαστίου – Πλάζ – έξω Αγυιά, θα μπορούν να υποβάλλουν αίτηση για σύνδεση στην αποχέτευση, στις ημερομηνίες που ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα της ΔΕΥΑΠ.

    Ειδικότερα για το Ρίο, θα μπορούν να υποβάλλουν αίτηση όλοι οι ιδιοκτήτες (πάνω και κάτω από τις γραμμές), εκτός ολιγάριθμων των οποίων τα ακίνητα βρίσκονται στην περιοχή πλατείας Πίνδου, Αγίου Χριστοφόρου, Σχολείων και Γηπέδου, η οποία περικλείεται από γραμμές, Σώμερσετ, Παπαφλέσσα και ΝΕΟ (προς Γέφυρα).

    Με βάση και τα παραπάνω, από την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου οι ιδιοκτήτες ακινήτων του Ρίο θα μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους στην ηλεκτρονική πλατφόρμα. Οι ιδιοκτήτες ακινήτων των υπόλοιπων περιοχών που αναφέρονται παραπάνω θα μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις μέσα στις ημερομηνίες που έχουν ήδη ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα της ΔΕΥΑΠ.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Βόλος: Αφαιρέθηκε το καμάκι από το κεφάλι του 69χρονου – Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση

    Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας νοσηλεύεται...

    Αιμίλιος Χειλάκης: Έχουμε υποστεί bullying με την σύζυγό μου επειδή είμαστε άτεκνοι – Δεν συμβαίνει μόνο στα ομοφυλόφιλα ζευγάρια

    Ο Αιμίλιος Χειλάκης ήταν καλεσμένος την Τρίτη (17/08) στην εκπομπή της ΕΡΤ,...

    Ίδρυμα Grimaldi: Δώρισε ασθενοφόρο στο Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας της Περιφέρειας Θεσπρωτίας

    Σύμφωνα με τη δέσμευσή του για βιωσιμότητα και υποστήριξη...
    Best Shop