Η εξέγερση των σταρ της K-pop και οι κατηγορίες κατά της Hybe

    Ημερομηνία:

    Το δημοφιλές K-pop συγκρότημα NewJeans μέσω Youtube απαίτησε από την Hybe να επαναφέρει την παραγωγό τους μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου, κλιμακώνοντας τη διαμάχη και προκαλώντας έκπληξη σε μια βιομηχανία που ελέγχεται από μια ομάδα ισχυρών εταιρειών διαχείρισης.

    Οι μετοχές της Hybe υποχώρησαν έως και 6,2% – η μεγαλύτερη ενδοσυνεδριακή πτώση τους εδώ και ένα μήνα – αφότου το πενταμελές συγκρότημα ανακοίνωσε τα αιτήματά του σε ένα αιφνιδιαστικό live-stream στο Youtube το βράδυ της Τετάρτης. Το γκρουπ κατηγόρησε τη Hybe για διακρίσεις και ζήτησε μέτρα για την προστασία των NewJeans, ενός από τα πιο κερδοφόρα και δημοφιλή συγκροτήματα της K-pop που απέφερε έσοδα 100 δισεκατομμυρίων γουόν (73 εκατομμύρια δολάρια) πέρυσι, σύμφωνα με την κατάθεση της εταιρείας.

    Το τελεσίγραφο των NewJeans έφερε στο φως την εντεινόμενη εξέγερση κατά της εταιρείας διαχείρισης. Η κίνηση αυτή του συγκροτήματος έρχεται αφότου η Hybe διέταξε την Min Hee-jin να παραιτηθεί από διευθύνουσα σύμβουλος τον Αύγουστο και της έδωσε δύο μήνες για να δουλέψει πάνω στο άλμπουμ του συγκροτήματος. Με τον τρόπο αυτό, η Hybe αψήφησε προηγούμενη δικαστική απόφαση που απαγόρευε στη Hybe να απολύσει τη Min από επικεφαλής της εταιρείας ADOR, η οποία εκπρωσωπεί το γρουπ NewJeans, σύμφωνα με δήλωση του δικηγόρου της Min.

    «Αν το μήνυμά μας έχει μεταφερθεί σωστά, ελπίζουμε ότι ο πρόεδρος Bang και η Hybe θα πάρουν μια σοφή απόφαση να επαναφέρουν την ADOR στην αρχική της κατάσταση μέχρι τις 25 του μήνα», δήλωσε το μέλος της NewJeans Minji στο τέλος του βίντεο, αναφερόμενη στον πρόεδρο της εταιρείας Bang Si-Hyuk, σύμφωνα με το Bloomberg.

    Η διαμάχη για την εξουσία στη Hybe έχει εξαφανίσει το 27% της χρηματιστηριακής αξίας της Hybe από τότε που ξέσπασε «πόλεμος» μεταξύ του Min και της εταιρείας στα μέσα Απριλίου.

    Η Hybe ξεκίνησε εσωτερικό έλεγχο των δραστηριοτήτων της Min, κατηγορώντας την ότι προσπαθεί να καταλάβει τον έλεγχο της ADOR. Οι διαφωνίες τους οδηγήθηκαν στο δικαστήριο, όπου ένας δικαστής έκρινε ότι η παραγωγός πρέπει να παραμείνει επικεφαλής της εταιρείας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι οκτώ περιοχές που κατέγραψαν τα μεγαλύτερα ύψη βροχής από το πρωί – ΜΙΑ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

    Στην Καλαμπάκα καταγράφηκαν τα μεγαλύτερα ύψη βροχής το πρωί της Τετάρτης...

    ΠΑΤΡΑ: “Εφυγε” ο Σπύρος Μπούσιας – Εμβληματική προσωπικότητα

    Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού,...

    Burberry: Ο βρετανικός κολοσσός κοντά στο σημείο χωρίς επιστροφή – Ο ρόλος του νέου CEO

    Το άλλοτε προπύργιο της βρετανικής πολυτέλειας, η Burberry, βρίσκεται επικίνδυνα...
    Best Shop