ΠΑΤΡΑ: Επιτέθηκε στον Διευθυντή μπροστά στη σύζυγο και τον γιο του – ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

    Ημερομηνία:

    Διαστάσεις παίρνει το περιστατικό με τον ξυλοδαρμό ενός γυμνασιάρχη σε σχολείο της Πάτρας.

    Από νωρίς το πρωί της Τετάρτης (18.09.2024) το 19ο Γυμνάσιο Πατρών τελεί υπό κατάληψη από τους μαθητές του, οι οποίοι συμπαραστέκονται στον γυμνασιάρχη τους για την επίθεση που δέχτηκε στο γραφείο του από πατέρα μαθητή, το πρωί της Τρίτης (17.09.2024).

    Σύμφωνα με πληροφορίες όλα ξεκίνησαν όταν ο διευθυντής τιμώρησε με ημερήσια αποβολή έναν μαθητή που επιτέθηκε σε συμμαθητή του. Η τιμωρία που επέβαλε φαίνεται πως δεν ικανοποίησε τον πατέρα του μαθητή που δέχτηκε την επίθεση, με αποτέλεσμα να φτάσει στο σχολείο, ζητώντας τον λόγο από τον γυμνασιάρχη.

    Φλίγκος

    Μέσα στο γραφείο του διευθυντή τα αίματα άναψαν, σύμφωνα με πληροφορίες, με τον πατέρα να επιτίθεται αρχικά λεκτικά στον διευθυντή και στη συνέχεια να τον ξυλοκοπεί.

    Επιτέθηκε στον καθηγητή μπροστά στο παιδί του
    «Ήταν όλοι οι καθηγητές για μάθημα εκείνη την ώρα, δεν μπόρεσε κανείς να επέμβει και να βοηθήσει τον συνάδελφο», αναφέρουν πηγές μέσα από το σχολείο.

    Ο πατέρας του μαθητή, μπροστά στη σύζυγο και τον γιο του, επιτέθηκε στον διεθυντή του σχολείου, τραυματίζοντάς τον, αφού θεωρούσε ότι ο γυμνασιάρχης δεν υπερασπίστηκε το παιδί του όσο θα έπρεπε. Στο περιστατικό κλήθηκε η Αστυνομία, σχηματίζοντας δικογραφία σε βάρος του πατέρα.

    Ο γυμνασιάρχης θύμα της επίθεσης, ο οποίος δε θέλησε να δώσει συνέχεια στο θέμα. «Αυτή τη στιγμή προτεραιότητα έχει η προστασία των υπόλοιπων παιδιών, το σχολείο έχει 220 μαθητές που δεν τους βοηθάει η επέκταση ενός μεμονωμένου περιστατικού, το οποίο δεν εκφράζει και το κλίμα που υπάρχει στο σχολείο μας, που είναι εξαιρετικό», αναφέρει.

    Ο καθηγητής μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο «Ο Άγιος Ανδρέας», προκειμένου να λάβει τις πρώτες βοήθειες, ενώ κατέθεσε στους αστυνομικούς όλα όσα έγιναν. Ανακοίνωση εξέδωσε η Α’ ΕΛΜΕ Αχαΐας καταδικάζοντας το περιστατικό και εκφράζοντας τη συμπαράστασή της στον εκπαιδευτικό.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Νέο επίδομα 250 ευρώ σε συνταξιούχους και σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες: Οδηγός με 6 ερωτήσεις και απαντήσεις

    Νέο ετήσιο επίδομα ύψους 250 ευρώ θα χορηγηθεί φέτος έως τις...

    KYBΕΡΝΗΣΗ: Ψηφιακή κάρτα θα «χτυπούν» οι δημόσιοι υπάλληλοι από το 2026 για να ελεγχθούν κοπάνες και υπερωρίες

    Στη λογική της ενίσχυσης της αποδοτικότητας και της λογοδοσίας...

    Διανομέας έχασε τη ζωή του σε τροχαίο

    Διανομέας έχασε τη ζωή του όταν η μηχανή στην οποία επέβαινε...

    Οι γυναίκες τελικά προτιμούν νεότερους άντρες;

    Οι περισσότερες κοινωνικές συμβάσεις, αλλά και τα στατιστικά στοιχεία...