ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΧΑΙΑΣ: Συνάντηση με τους εκπροσώπους του Συνεταιρισμού Διανομέων

    Ημερομηνία:

    Συνάντηση με αντιπροσωπεία του Συνεταιρισμού Διανομέων Αχαΐας είχαν σήμερα 18-9-2024 εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου Αχαΐας στα γραφεία του Φορέα.

    Οι εκπρόσωποι των επαγγελματιών διανομέων ανέλυσαν τις δράσεις που έχουν αναλάβει για την προάσπιση και την βελτίωση της εργασίας τους και την ενίσχυση της συνεργασίας με τις επιχειρήσεις, ζητώντας παράλληλα πληροφορίες για προγράμματα και δυνατότητες στήριξης τέτοιων πρωτοβουλιών.

    Ειδικότερα συζητήθηκε η προσπάθεια του Συνεταιρισμού των Διανομέων να συνεργάζονται απευθείας με τα καταστήματα της περιοχής και όχι η συνεργασία να γίνεται μέσα από τις μεγάλες ηλεκτρονικές πλατφόρμες. Στόχος μάλιστα είναι, σε επόμενη φάση, να διερευνηθεί η δυνατότητα ο Συνεταιρισμός της Αχαϊας να δημιουργήσει την δική του πλατφόρμα μέσω της οποίας να εξυπηρετείται η αγορά της περιοχής με επαγγελματίες διανομείς, χωρίς την διαμεσολάβηση των μεγάλων διαδικτυακών εταιρειών παραγγελιών.

    Στο επόμενο διάστημα συμφωνήθηκε να υπάρξει διαρκής συνεργασία και νέα συνάντηση, ενώ από την πλευρά των εκπροσώπων του Επιμελητηρίου Αχαϊας τονίστηκε πως θα δοθεί κάθε δυνατή βοήθεια στις προσπάθειες του Συνεταιρισμού των Διανομέων σε κάθε πρωτοβουλία που  θα έχει οφέλη για τον εν λόγω κλάδο αλλά και συνολικά την αγορά.

     

    Εκ μέρους του Συνεταιρισμού Διανομέων Αχαΐας στην συνάντηση συμμετείχαν οι κ.κ. Δημήτρης Κωνσταντίνου, Στέφανος Νιφόρας, Μιχαήλ Νάτσικος και Χρήστος Σαρδέλης και από το Επιμελητήριο Αχαϊας ο Οικονομικός Επόπτης κ. Απόστολος Μάρκος, ο Διαχειριστής της Αναπτυξιακής Εταιρείας του Επιμελητηρίου κ. Ανδρέας Ντακόλιας, ο Πρόεδρος του Τμήματος Υπηρεσιών κ. Σπύρος Στεργίου και ο Διευθυντής της Αναπτυξιακής κ. Αθανάσιος Κούστας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Πολύωρη διακοπή νερού την Πέμπτη – Δείτε τα σημεία

    Επείγουσες εργασίες στο δίκτυο ύδρευσης θα πραγματοποιηθούν αύριο Πέμπτη...

    Euroleague: Φαβορί το Βελιγράδι για τη διοργάνωση του Final-4 του 2025

    H πόλη της Σερβίας είναι αυτή που κατά πάσα...

    Ποια διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ «κατασκόπευε» τη Τζέιν Φόντα

    Η Κάθριν Χέπμπορν ήταν η γυναίκα που κέρδισε τέσσερα βραβεία Όσκαρ...
    Best Shop