Μυστήριο με τα 28.000 ευρώ που βρέθηκαν σε ρούχα στο σπίτι του Απόστολου Λύτρα

    Ημερομηνία:

    Γρίφο αποτελεί η προέλευση δεκάδων χιλιάδων ευρώ που βρέθηκαν κατόπιν έρευνας της οικονομικής αστυνομίας, «ανάμεσα σε ρούχα» στο σπίτι του Απόστολου Λύτρα. Σύμφωνα με πληροφορίες του in, όταν ο Απόστολος Λύτρας και η κ. Πολυζωγοπούλου ερωτήθηκαν για την προέλευση αυτών των χρημάτων, εκείνοι αρνήθηκαν ότι είναι δικά τους.

    Από την άλλη πλευρά, ο αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας, μιλώντας στον Alpha, ανέφερε ότι σε επανειλημμένες κρούσεις της Ελληνικής Αστυνομίας αλλά και της εισαγγελίας να απαντηθεί από πού βρέθηκαν… δεν απαντήθηκαν.

    Απόστολος Λύτρας: «Ψάχτηκε εξονυχιστικά η βίλα του»

    «Υπάρχει μια ερώτηση και μια ασάφεια την οποία σαφώς θα πρέπει να καλύψει ο κ. Λύτρας, αλλά και η σύζυγός του. Διότι όταν έγινε το θέμα με τα αυτοκίνητα, ιδιαίτερα τα ακριβά αυτοκίνητα, με τα χρήματα και με τον τρόπο ζωής πριν προφυλακιστεί και αφού προφυλακίστηκε, από την Οικονομική Αστυνομία ψάχτηκε η βίλα του εξονυχιστικά και διπλωμένα στα ρούχα του βρέθηκαν 28.000 ευρώ.

    Αυτά τα 28.000 ευρώ, σε επανειλημμένες κρούσεις της Ελληνικής Αστυνομίας αλλά και της εισαγγελίας να απαντηθεί από πού βρέθηκαν… δεν απαντήθηκαν ούτε από την πρώην σύζυγό του ούτε από τον κ. Λύτρα», δήλωσε ο κ. Μπαλάσκας.

    «Δεν έχει ανοίξει το στόμα του ο Απόστολος Λύτρας»

    Όπως εξήγησε, «έχουν μπει στη δικογραφία αυτά τα λεφτά και με ειδικό πρωτόκολλο τα έχει καταθέσει στο Παρακαταθηκών και Δανείων η Ελληνική Αστυνομία. Εκεί υπάρχουν αυτά τα λεφτά μέχρι να ζητηθούν ή να βρεθεί από πού υπάρχουν αυτά τα χρήματα. Δεν έχει ανοίξει το στόμα του ο κ. Λύτρας».

    Σύμφωνα με τον κ. Μπαλάσκα, «αυτό θα πάει στη δικογραφία και ό,τι αποφασίσει η Δικαιοσύνη. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ρωτήθηκαν όταν έδωσαν καταθέσεις και δεν έχουν δικαιολογήσει αυτά τα λεφτά. Αν δεν τα αναφέρουν ποτέ, ίσως να υπάρξει μια επιμέρους δίωξη για το πώς βρέθηκε αυτό το ποσό».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Πολύωρη διακοπή νερού την Πέμπτη – Δείτε τα σημεία

    Επείγουσες εργασίες στο δίκτυο ύδρευσης θα πραγματοποιηθούν αύριο Πέμπτη...

    Euroleague: Φαβορί το Βελιγράδι για τη διοργάνωση του Final-4 του 2025

    H πόλη της Σερβίας είναι αυτή που κατά πάσα...

    Ποια διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ «κατασκόπευε» τη Τζέιν Φόντα

    Η Κάθριν Χέπμπορν ήταν η γυναίκα που κέρδισε τέσσερα βραβεία Όσκαρ...
    Best Shop