ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΣΕ ΡΟΜΑ: 45 συλλήψεις στην Αχαϊα

    Ημερομηνία:

    Εκτεταμένες αστυνομικές επιχειρήσεις από την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ) του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδίου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας πραγματοποιήθηκαν επί δεκαήμερο σε καταυλισμούς και σε περιοχές που διαμένουν ρομά.

    Συνελήφθησαν τουλάχιστον 45 άτομα με τις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν στην πλειοψηφία τους ν’ αφορούν στα αδικήματα της κλοπής ηλεκτρικού ρεύματος και νερού. Στις «εφόδους» που έγιναν από τις 6 έως και τις 15 Σεπτεμβρίου, συμμετείχαν συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ και της Δημοτικής Επιχείρησης Υδρευσης και Αρδευσης Αιγιαλείας.

    Το πρώτο πενθήμερο (6-11 Σεπτεμβρίου), σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛΑΣ, συνελήφθησαν 25 άτομα εκ των οποίων 20 για ρευματοκλοπή και κλοπή νερού και πέντε για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, για στέρηση διπλώματος και δελτίου αστυνομικής ταυτότητας. Ελέχθησαν 268 άτομα και προσήχθησαν 31. Σε περισσότερα από 300 οχήματα έγιναν έλεγχοι και βεβαιώθηκαν 152 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

    Αρκετοί από τους συλληφθέντες, όπως διαπιστώθηκε, κατ’ επανάληψη έχουν απασχολήσει για τα συγκεκριμένα αδικήματα. «θα πρέπει να κινητοποιηθεί και η Δικαιοσύνη, να επιδείξει άμεσα αντανακλαστικά», επεσήμαναν αστυνομικές πηγές  αναφερόμενοι στην κωλυσιεργία που καταγράφεται στην απονομή δικαιοσύνης για τους παραβάτες. Μόνο στην Αιγιάλεια, την τελευταία διετία σχηματίσθηκαν περί τις 150 δικογραφίες και η πρώτη δικάσιμος ορίστηκε για τον προσεχή Νοέμβριο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Φετουλάχ Γκιουλέν: Πέθανε ο εξόριστος εχθρός του Ερντογάν

    Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών ο...

    Σούπερ μάρκετ: Ξεκινούν οι μειώσεις τιμών σε 120 προϊόντα

    Σε μειώσεις τιμών βασικών προϊόντων, προχωρούν οι αλυσίδες σούπερ...

    ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΦΙΛΟΖΩΩΝ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ Μεγάλη κινητοποίηση της Τροχαίας για ένα σκυλάκι!

    Σοβαρά τραυματισμένο σκυλάκι, μεταφέρθηκε, το Σάββατο το βράδυ, σε...

    Πληρωμές μέσω IRIS – Χατζηδάκης: Υποχρεωτικές από τον Απρίλιο για όλη την αγορά

    Η εφαρμογή της δυνατότητας πληρωμής προϊόντων και υπηρεσιών διά της...
    Best Shop