Σοβαρό περιστατικό σχολικού εκφοβισμού σε Γυμνάσιο του Αγρινίου – Μήνυση σε 15χρονο από γονείς

    Ημερομηνία:

    Περιστατικό ενδοσχολικης βίας απασχολεί τις αστυνομικές αρχές στο Αγρίνιο, μετά απο μήνυση που κατέθεσαν γονείς 14χρονου σε Γυμνάσιο της πόλης.

    Σύμφωνα με την καταγγελία των γονέων, ένας 15χρονος είχε κάνει τον βιο – αβίωτο στο παιδί τους, αφού φέρεται να του ασκούσε καθημερινά ψυχολογική βία και να τους απευθύνονταν με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

    Ο 14χρονος ενημέρωσε τους γονείς του που προχώρησαν αμέσως στην υποβολή μήνυση σε βάρος του 15χρονου και των γονιών του. Σε βάρος σχηματίζεται αντίστοιχα δικογραφία για ενδοσχολική βία και παραμέληση ανηλίκου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Βίντεο: 26χρονη ανακάλυψε τεράστιο προϊστορικό δόντι σε παραλία της Φλόριντα – «Σε παρακαλώ να είναι ολόκληρο»

    Μια απλή βόλτα σε παραλία της δυτικής Φλόριντα, στις ΗΠΑ, οδήγησε...

    Γιώργος Γρηγοριάδης: «Ήταν φορτισμένες οι τελευταίες μέρες με τον Γιώργο Παπαδάκη»

    Ο Γιώργος Γρηγοριάδης παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «Καλοκαιρινό ραντεβού» και τη...

    Νέα έρευνα Focus Bari: Πόσο κοστίζουν οι διακοπές στους Έλληνες και τι προτιμούν (πίνακες)

    Τις προτιμήσεις στις καλοκαιρινές διακοπές των Ελλήνων αναδεικνύει η νέα πανελλαδική έρευνα της Focus Bari, με...