Με δέσμευση Π. Δημόπουλου: Παρατείνεται η στέγαση του Σωματείου «Μίτος» και του Αθλητικού Σωματείου ΑμεΑ Αχαΐας

    Ημερομηνία:

    Το σοβαρό θέμα της στέγασης του Σωματείου Γονέων και Φίλων με Αυτισμό Αχαΐας «Μίτος» και του Αθλητικού Σωματείου Ατόμων με Αναπηρία Αχαΐας συζητήθηκε σε συνάντηση με τον Διοικητή του Γ.Ν.Π. «Ο Άγιος Ανδρέας», κ. Παναγιώτη Δημόπουλο, με σκοπό να συνεχίσουν τις θεραπευτικές, αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες σε άτομα με αυτισμό και νοητική υστέρηση, τη συμβουλευτική υποστήριξη των οικογενειών και τη διοικητική λειτουργία των συλλόγων.

    Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Π.ΟΜ.Α.μεΑ Δ.Ε. & Ν.Ι.Ν., κ. Αντώνης Χαροκόπος, ο Πρόεδρος του Σωματείου «Μίτος», κ. Θωμάς Γκορίλας με μέλη του Δ.Σ., η Πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Αχαΐας, κα Μαρία Κουρμπανά με μέλη του Δ.Σ. και ο Βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Ανδρέας Παναγιωτόπουλος.

    ICECAP

    Η συζήτηση έγινε σε θετικό κλίμα και με δέσμευση του Διοικητή, οι Σύλλογοι θα συνεχίσουν να στεγάζονται στο κτίριο επί της οδού Παπαδιαμαντοπούλου 17, στην Άνω Πόλη, αρχικά, μέχρι το τέλος του έτους και εν συνεχεία θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση τον Δεκέμβριο.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πρωταθλήτρια ελέγχων η ΑΑΔΕ στην Δυτική Ελλάδα! ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

    Τα πρωτεία στη φορολογική παραβατικότητα και τη φοροδιαφυγή κατέχει...

    Σκληρές εικόνες από την σταύρωση πιστών στις Φιλιππίνες – «Τα πρώτα πέντε δευτερόλεπτα ήταν επώδυνα»

    Εκατοντάδες καθολικοί αλλά και τουρίστες, συγκεντρώθηκαν στο Σαν Πέντρο...

    ΣΥΡΙΖΑ για επίθεση σε ορνιθολόγους στη Ζάκυνθο: “Απαιτούμε την πλήρη διερεύνηση του συμβάντος”

    Η πρόκληση σωματικών βλαβών, οι απειλές κατά της ζωής...