ΞΕΣΠΑ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ 9ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ: Θέλω να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι!

    Ημερομηνία:

    Νέα παρέμβαση στην Εισαγγελία Πατρών

    H Mαίρη Μαργαρίτη, μητέρα του 9χρονου μαθητή που τραυματίστηκε από βεγγαλικά, στην Πάτρα και μάλιστα σε προαύλιο δημοτικού σχολείουι κατά τη διάρκεια της σχολικής εορτής λήξης των μαθημάτων είναι ακόμη συγκλονισμένη! Χθες το πρωί επισκέφθηκε εκ νέου την Εισαγγελία Πατρών και πληροφορήθηκε την πορεία της μήνυσής της κατά παντός υπευθύνου. Οι Εισαγγελικές Αρχές την διαβεβαίωσαν πως θα αναζητηθούν ευθύνες και από το σχολείο που επέτρεψε την ρίψη βεγγαλικών σε χώρο του. Στις 14 Ιουνίου,  κατά τη διάρκεια σχολικής γιορτής πυροτεχνήματα εκτοξεύονταν προς όλες τις κατευθύνσεις, με τα παιδιά να τρέχουν πανικόβλητα. Ο ανήλικος έφερε τραύμα στο κεφάλι, καθώς και εγκαύματα στο πρόσωπο και τον λαιμό! Όπως δήλωσε η μητέρα του, οι γιατροί είπαν πως για την αποκατάσταση του τυμπάνου του στο αυτί θα πρέπει να περιμένουν άλλους 3 μήνες. Αν δεν υπάρξει βελτίωση, τότε ο μικρός θα πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργείο! Οι γονείς καταγγέλλουν πως δεν υπήρχε καμία άδεια για την ρίψη βεγγαλικών, ενώ από τύχη δεν τραυματίστηκαν και άλλα παιδιά. “Κατευθείαν έτρεξα προς το παιδί μου την ώρα που το έπιασα στη φυσική κίνηση της αγκαλιάς το χτύπησε στο σημείο του λαιμού στο στήθος ευτυχώς πρόλαβα και προστάτεψα τα μάτια του και το σώμα του”, δήλωσε ο πατέρας του 9χρονου! Η κυρία Μαργαρίτη, περιγράφοντας το σκηνικό είπε πως, “σήκωναν τα πόδια και πηδούσαν όλα τα παιδιά. Δεν είχαμε από πού να φύγουμε λες και ήμασταν στη Γάζα. Δεν μπορείς να καταλάβεις, δεν πήγαιναν πάνω πήγαιναν στα πόδια μας στα τραπέζια όπου καθόμασταν όλοι, αγκαλιά με τα παιδιά. Το μόνο πράγμα που με ρώτησε ο γιος μου, όταν χτυπήθηκε και του βγάζαμε τα ρούχα ήταν “θα ζήσω;” του είπα “Ναι παιδί μου και θα τα καταφέρεις”!

     

    “Τα τραγούδια έπαιζαν και το παιδί μου και εγώ όταν και ζητούσε βοήθεια και τα τραγούδια συνέχιζαν και έπαιζαν. Πήγαν δύο κύριοι και έβαλαν τα βεγγαλικά μέσα σε ένα τούβλο και αυτά έφευγαν μαζί με τα τούβλα και κόβανε πόδια”, δήλωσε η μητέρα του.

     

    Όπως απεδείχθη το σχολείο δεν είχε λάβει καμία άδεια για ρίψη βεγγαλικών. Η πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων, ως υπεύθυνη διοργάνωσης της εκδήλωσης είχε συλληφθεί αλλά μετά από λίγη ώρα αφέθηκε ελεύθερη. Ο πατέρας του παιδιού Ανδρέας Μακρυγένης αλλά και η σύζυγός του περιμένουν την δικαστική εξέλιξη της υπόθεσης. Και ζητούν την τιμωρία κάθε υπευθύνου. Ο μικρός εξακολουθεί να είναι σοκαρισμένος, και μάλιστα δύο φορές την εβδομάδα συναντιέται με παιδοψυχολόγο.

     

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μάρκος Σεφερλής: Άλλοι γεννιούνται να κάνουν τον κόσμο να γελάει και άλλοι το προσπαθούν με τις δηλώσεις τους

    Ο Μάρκος Σεφερλής έκανε μια νέα ανάρτηση για να απαντήσει σε...

    Αλέξης Παππάς – Λάκης Γαβαλάς: Διαψεύδουν ότι είναι σε σχέση

    Ο Αλέξης Παππάς δηλώνει πρόθυμος να κινηθεί νομικά εις βάρος κυπριακής...

    Ναόμι Κάμπελ: Έπαιρνε λεφτά για φιλανθρωπίες και τα «έτρωγε» σε πεντάστερα ξενοδοχεία, σπα και… τσιγάρα

    Κακοδιαχείριση και χρήματα που αντί να κατευθύνονται σε φιλανθρωπικούς σκοπούς σπαταλιόνταν σε...
    Best Shop