Όλγα Γεροβασίλη: Δεν θα είμαι υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

    Ημερομηνία:

    Δεν θα είναι υποψήφια πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ξεκαθάρισε η Όλγα Γεροβασίλη, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας (23/09), στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», τονίζοντας, μεταξύ άλλων, «ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε μεγάλη υπομονή με τον κ. Κασσελάκη».

    Η Όλγα Γεροβασίλη αφού ανακοίνωσε με τον πλέον επίσημο τρόπο, ότι δεν θα μετέχει στην εκλογική κούρσα, επεσήμανε ότι «ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ έδειξε μεγάλη ανοχή στον Στέφανο Κασσελάκη. Πρέπει να κάνουμε τα πάντα ώστε να μην κερδίσει ξανά, θα συστρατευθώ για αυτόν τον σκοπό».

    «Οι υποψήφιοι μπορεί να είναι παραπάνω από ένας, αλλά η δική μου αντίληψη είναι ότι θα έπρεπε να είναι ένας. Δεν μπορώ να απαντήσω για τον κ. Φάμελλο, και εγώ περιμένω τον ίδιο να απαντήσει. Έχουν γίνει πολλές συζητήσεις και πρέπει να βρεθεί η καλύτερη λύση. Σήμερα είμαστε εδώ για να προχωρήσουμε μπροστά, και πρέπει να δούμε τα μείζονα».

    Σε άλλο σημείο, η κα Γεροβασίλη τόνισε πως την επόμενη εβδομάδα θα ξεκαθαρίσουν όλα. «Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Μόνο ένα έχει κλείσει, ότι σήμερα η πλειοψηφία των μελών του ΣΥΡΙΖΑ και της Κεντρικής Επιτροπής, που είναι απευθείας εκλεγμένη από την βάση, και δεν έχει λήξει η θητεία της όπως λέγεται, είναι το όργανο το οποίο αμφισβήτησε και έβαλε ένα “στοπ” στην προεδρία του Στέφανου Κασσελάκη».

    Επιπλέον, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο συζήτησης με τη Νέα Αριστερά.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πρέπει να πλένουμε το κρέας πριν το μαγείρεμα;

    Η γρήγορη και άμεση απάντηση είναι από ένα εμφατικό...

    Σεξ – Διάρκεια: Πόσα λεπτά θεωρούνται ιδανικά; Η απάντηση θα σας εκπλήξει

    Σύμφωνα με μελέτη  σε ετερόφυλα ζευγάρια από πέντε διαφορετικές χώρες σχετικά...

    Δουλειά: Τι πιστεύουν στ’ αλήθεια για τη Gen Z οι προϊστάμενοί τους

    Η Gen Z, που περιλαμβάνει όσους γεννήθηκαν μεταξύ 1997...

    Αυτή είναι η άσκηση για καλύτερο σεξ

    Τα σημάδια που αφήνει ο χρόνος στο αναπαραγωγικό σύστημα...