Νάντια Μπουλέ: Η τρυφερή εξομολόγηση για τον σύντροφό της Γιώργο Ισαάκ – «Είναι ο άντρας της ζωής μου»

    Ημερομηνία:

    «Αγαπώ πολλά πράγματα σ’ εκείνον και η σχέση μας χτίστηκε με τα χρόνια», εξομολογήθηκε η Νάντια Μπουλέ.

    Σπάνιες αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή και τον άντρα της ζωής της, τον Γιώργο Ισαάκ, έκανε η Νάντια Μπουλέ στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Gala

    «Αγαπώ πολλά πράγματα σ’ εκείνον και η σχέση μας χτίστηκε με τα χρόνια. Συνεργαζόμασταν για χρόνια αλλά ήμασταν σε διαφορετικές προσωπικές φάσεις και οι δύο.

    Νομίζω ότι κι εγώ ήμουν πολύ διαφορετική ως άνθρωπος πριν από 15 χρόνια που γνωριστήκαμε. Ο Γιώργος είναι ένας πάρα πολύ υποστηρικτικός και γενναιόδωρος συναισθηματικά άνθρωπος, πολύ ταλαντούχος σε αυτό που κάνει», δήλωσε η γνωστή παρουσιάστρια.

    «Είναι ένα μοντέλο άντρα που δεν μου ήταν οικείο στο παρελθόν. Είναι σημαντικό να νιώθεις ότι είσαι με έναν σύντροφο με τον οποίο συμπορεύεσαι και που είναι ο καλύτερός σου φίλος – πέρα από την ερωτική σας σχέση.

    Είναι σίγουρα ο άντρας της ζωής μου και τον αγαπώ πολύ», εξομολογήθηκε η Νάντια Μπουλέ για τον επί χρόνια σύντροφο και πατέρα του παιδιού τους, Γιώργο Ισαάκ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ποιο είναι το καλοκαιρινό φρούτο με τις λιγότερες θερμίδες

    Το καλοκαίρι είναι η η εποχή με τα πολλά...

    «Την πάτησε» ο Πολάκης με τον Ηλία Θεοδωρόπουλο

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%bc%ce%ac%ce%bb%ce%bb%ce%bf%ce%bd-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%80%ce%ac%cf%84%ce%b7%cf%83%ce%b5-%ce%bf-%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%ac%ce%ba%ce%b7%cf%82-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b7%ce%bb/

    Μωσαϊκό: Το αγαπημένο μαμαδίστικο γλυκό σε τρεις εκδοχές

    Το μωσαϊκό αποτελεί το πιο κλασικό μαμαδίστικο γλυκό και ένα από...

    Κωνσταντίνος Αργυρός: Πήγε σε πανηγύρι στην Τήνο και ξεσήκωσε το κοινό τραγουδώντας νησιώτικα – Βίντεο

    Κανείς δεν περίμενε αυτό που συνέβη το βράδυ του Σαββάτου στην...