Αρχίζουν τακτικά ραντεβού υπουργών με βουλευτές την επομένη της εξόδου Σαλμά από τη ΝΔ

    Ημερομηνία:

    Η επομένη της «εξόδου» του Μάριου Σαλμά από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ, αλλά και από το ίδιο το κυβερνών κόμμα με απόφαση της γραμματέως Μαρίας Συρεγγέλα, βρίσκει το κυβερνών κόμμα σε κατάσταση έντονης κινητικότητας. Μπορεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης να βρίσκεται στη Νέα Υόρκη και να έχει στραμμένη την προσοχή του στις σημαντικές επαφές που έχει με τον Ταγίπ Ερντογάν, τον Εμμανουέλ Μακρόν και άλλους αξιωματούχους, τα εσωτερικά τεκταινόμενα όμως έχουν… ωστικό κύμα που φτάνει και στην άλλη μεριά του Ατλαντικού.

    Από σήμερα, πάντως, εγκαινιάζεται ένα νέο μοντέλο λειτουργίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, με ένα εντονότερο «μασάζ» υπουργών σε βουλευτές για τα θέματα του χαρτοφυλακίου τους. Άλλωστε, αρκετές φορές οι «γαλάζιοι» βουλευτές λένε ότι δεν έχουν επαρκή ενημέρωση για τις νομοθετικές και πολιτικές πρωτοβουλίες που λαμβάνονται. Αυτό επί της αρχής αλλάζει από σήμερα το μεσημέρι, οπότε και η υπουργός Εργασίας Νίκη Κεραμέως θα συναντηθεί με βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στα γραφεία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και θα συζητήσουν εφ’ όλης της ύλης.

    Μάλιστα, ο γραμματέας της Κ.Ο. της ΝΔ Σταύρος Καλαφάτης που οργανώνει τις σχετικές συναντήσεις έχει δρομολογήσει και τα επόμενα ραντεβού, τα οποία δεν θα αργήσουν. Πιο συγκεκριμένα, έχουν ήδη προγραμματιστεί επόμενες επαφές με τους υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστα Τσιάρα, Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Σοφία Ζαχαράκη, Εσωτερικών Θεόδωρο Λιβάνιο και Ανάπτυξης Τάκη Θεοδωρικάκο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τα ζώδια που βιάζονται πάντα να κάνουν νέες σχέσεις

    Ενώ κάποια ζώδια θα μείνουν ευχαρίστως για πάντα μόνα και άλλα...

    ΠΑΤΡΑ: Χωρίς νερό σήμερα Παρασκευή Εγλυκάδα, Διάκου, Αρόη, Στρατιωτικό Νοσοκομείο

    Εργασίες συντήρησης Ηλεκτρολογικών/ Μηχανολογικών εγκαταστάσεων σε κεντρικά αντλιοστάσια, θα...

    Με ποια τιμή θα κάνει πρεμιέρα το πετρέλαιο θέρμανσης

    Σε κάτι παραπάνω από 20 ημέρες βγαίνει στην αγορά...
    Best Shop