Κυλλήνη: Ταλαιπωρία για 223 επιβάτες – Βλάβη στο “Mare di Levante”

Ημερομηνία:

Ταλαιπωρία για 223 επιβάτες που ταξίδευαν από το νησί της Ζακύνθου προς το λιμάνι της Κυλλήνης, το απόγευμα της Τρίτης, καθώς το πλοίο “Mare di Levante” παρουσίασε βλάβη κατά τη διάρκεια της διαδικασίας του κατάπλου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του www.patrisnews.com, το πλοίο, κατά την άφιξή του στο λιμάνι της Κυλλήνης, έπαθε… “black out” με αποτέλεσμα να μην μπορεί να δέσει αλλά ούτε να ρίξει άγκυρα.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι γίνονται προσπάθειες προκειμένου να “τραβήξουν” το πλοίο για να μπορέσουν να αποβιβαστούν οι επιβάτες.

Στο πλοίο, εκτός από τους 223 ταξιδιώτες, υπάρχουν 82 και οχήματα, ΙΧ, λεωφορεία και φορτηγά.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Δικηγόρος Βαγγέλη Λιόλιου: «Υπάρχουν απαντήσεις για όλα τα ψέματα, εμπλέκουν τον εντολέα μου επειδή είναι η κεφαλή»

Ο δικηγόρος του Βαγγέλη Λιόλιου, Παναγιώτης Παπαϊωάνου, μίλησε στην...

Η ξανθιά «αντροχωρίστρα» της σόουμπιζ, ο μπίζνεσμαν με βέρα και η σύζυγος που «κοιμάται όρθια»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b7-%ce%be%ce%b1%ce%bd%ce%b8%ce%b9%ce%ac-%ce%b1%ce%bd%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%87%cf%89%cf%81%ce%af%cf%83%cf%84%cf%81%ce%b1-%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%83%cf%8c%ce%bf%cf%85%ce%bc%cf%80%ce%b9/