Καταδικάστηκε 38χρονος Πατρινός! Είχε δεσμό με 14χρονη και του έκανε μήνυση ο πατέρας

    Ημερομηνία:

    Την ενοχή του 38χρονου κατηγορούμενου για αποπλάνηση ανηλίκου αποφάσισε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πύργου.

    Το Δικαστήριο τον έκρινε ένοχο με ομόφωνη απόφασή του και συντασσόμενο πλήρως με την πρόταση του Εισαγγελέα της έδρας επί της ενοχής του για το κακουργηματικό αδίκημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικη που δεν συμπλήρωσε τα δεκατέσσερα έτη κατ’ εξακολούθηση και τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών, ενώ χορηγήθηκε αναστολή στην εκτέλεση της ποινής μέχρι την εκδίκαση της έφεσης.

    Το ΜΟΔ αναγνώρισε στον κατηγορούμενο το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου. Όπως αποδείχθηκε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας την περασμένη Τρίτη, ο 38χρονος σήμερα καταδικασθείς, παραπλάνησε την ανήλικη, που κατά τα χρονικά διαστήματα που τελέστηκε το αδίκημα στην Πάτρα ήταν δεκατεσσάρων ετών, δηλώνοντας ψευδώς την ηλικία του προκειμένου να ενεργήσει γενετήσιες πράξεις.

    Το παραπάνω επιβεβαίωσε και το θύμα που εξετάστηκε ως μάρτυρας από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, λέγοντας ότι διατηρούσε ερωτικό δεσμό με τον κατηγορούμενο από τον Οκτώβριο του 2019 και για διάστημα περίπου 1,5 έτους, χωρίς να γνωρίζει την πραγματική του ηλικία.

    Η 18χρονη σήμερα κοπέλα ξεκίνησε την κατάθεσή της από την έναρξη της γνωριμίας της με τον κατηγορούμενο, η οποία έγινε το καλοκαίρι του ίδιου έτους, όταν η ίδια μαζί με την οικογένειά της μετακόμισαν στην γειτονιά που κατοικούσε ο 34χρονος τότε κατηγορούμενος. Όπως ανέφερε, ο 38χρονος άνδρας ήταν αυτός που την προσέγγισε όταν την είδε στη γειτονιά τον Αύγουστο του 2019, λίγες ημέρες αφότου η ανήλικη είχε εγκατασταθεί εκεί με την οικογένειά της. Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε το θύμα, ο κατηγορούμενος αφού τη ρώτησε πως τη λένε, της ζήτησε να γνωριστούν καλύτερα και να συναντηθούν βραδινές ώρες προς ξημερώματα, ενώ σε ερώτηση που έκανε η ανήλικη σχετικά με την ηλικία του, αυτός απάντησε, κατά τα λεγόμενα της παθούσας, ότι ήταν 19 – 20 χρονών, χωρίς να αποκαλύψει την αληθινή του ηλικία, που ήταν 34 έτη.

     

    Η ίδια περιέγραψε πως η ερωτική προσέγγιση από την πλευρά του κατηγορούμενου ξεκίνησε λίγους μήνες μετά την πρώτη τους γνωριμία, όπου με δικές του πρωτοβουλίες της υποδείκνυε τις ερωτικές πράξεις που ο ίδιος ήθελε, οι οποίες λάμβαναν χώρα στο αυτοκίνητό του, σε εξωτερικούς αλλά απόμακρους χώρους και σε κάποια οικία.

     

    Η κοπέλα, ερωτηθείσα σχετικά από την Πρόεδρο Πρωτοδικών του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Πύργου για αυτές τις πράξεις, απάντησε ότι εμπιστεύονταν τον κατηγορούμενο, ωστόσο δήλωσε ενώπιον των δικαστών ότι δεν είχε μιλήσει σε κανέναν για την σχέση τους και πως για μεγάλο χρονικό διάστημα το συγγενικό της περιβάλλον δεν είχε αντιληφθεί το δεσμό που διατηρούσε με τον 38χρονο.

     

    Η σχέση τους διήρκησε μέχρι τον Μάρτιο του 2021, όταν ένα πρωινό συγγενείς του θύματος αντιλήφθηκαν ότι ο κατηγορούμενος άφηνε την ανήλικη έξω από το σπίτι της και έτσι κατέθεσαν μήνυση σε βάρος του.

     

    Απολογούμενος ο κατηγορούμενος υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι διατηρούσε ερωτικό δεσμό με την κοπέλα, όμως είχε την εντύπωση ότι ήταν μεγαλύτερη από την ηλικία των δεκατεσσάρων ετών.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Στην Πάτρα σήμερα η Άννα Διαμαντοπούλου

    Στην Πάτρα θα βρεθεί σήμερα για να πραγματοποιήσει ομιλία...

    Τα ζώδια που βιάζονται πάντα να κάνουν νέες σχέσεις

    Ενώ κάποια ζώδια θα μείνουν ευχαρίστως για πάντα μόνα και άλλα...

    ΠΑΤΡΑ: Χωρίς νερό σήμερα Παρασκευή Εγλυκάδα, Διάκου, Αρόη, Στρατιωτικό Νοσοκομείο

    Εργασίες συντήρησης Ηλεκτρολογικών/ Μηχανολογικών εγκαταστάσεων σε κεντρικά αντλιοστάσια, θα...
    Best Shop