Ο Παύλος Πολάκης κατέθεσε την υποψηφιόφητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ

    Ημερομηνία:

    Την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε και επίσημα ο Παύλος Πολάκης το μεσημέρι της Πέμπτης (26.9.24).

    Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του Σωκράτη Φάμελλου για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, ο Παύλος Πολάκης έφτασε στην Κουμουνδούρου, όπου συναντήθηκε με τη γραμματέα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Ράνια Σβίγκου.

    Ο βουλευτής Χανίων κατέθεσε την υποψηφιότητά του με 32 υπογραφές που τη στηρίζουν (σύμφωνα με το καταστατικό απαιτούνται τουλάχιστον 30 υπογραφές). Όπως είπε, οι 32 υπογραφές ανήκουν σε 31 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής και η μία στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Παππά.

    Επίσης, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας κατέθεσε και δήλωση πόθεν έσχες του 2023 για τη χρήση του 2023, όπως προβλέπεται από την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής.

    «Θέλω να καλέσω όλους τους συνυποψήφιούς μου να κάνουν το ίδιο. Να προχωρήσουμε σε έναν αγώνα αντιπαράθεσης θέσεων και προγραμμάτων», τόνισε.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Χαλκίδα: Συγκλονίζει βίντεο με σκυλάκια να τρέχουν να σωθούν από τη φωτιά – Βίντεο

    Άγνωστοι (δεν έχει ακόμα διασαφηνιστεί ποιοι έδρασαν έγκαιρα) φέρονται...

    “Εκείνος κι Εκείνος” του Κώστα Μουρσελά στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Δήμου Πατρέων

    Το καλοκαίρι του 2025, η θεατρική εταιρεία Non GrataProductions...

    ΣΚΑΝΔΑΜΗΣ για φασιστική επίθεση στα γραφεία ΚΚΕ Χανίων : Ολομέτωπη καταδίκη στο νεοναζισμό

    Με δήλωσή του ο Μαρίνος Σκανδάμης, Δικηγόρος και Στέλεχος...

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗΣ: Η φωτιά ξεσπά εκεί που το κράτος έχει ήδη αποσυρθεί

    Φανταστείτε έναν άνθρωπο που δεν τρέφεται σωστά, που δεν...