Εύη Βατίδου: Η κυρία Δανάη Μπάρκα δεν μπορεί να πολυντυθεί έχει πάρα πολλά κιλά κι απευθύνεται σε υπέρβαρο κοινό

    Ημερομηνία:

    Η Εύη Βατίδου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «HappyDay». Μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το ποια παρουσιάστρια είναι πιο καλοντυμένη καθώς και για το αν της αρέσει το ντύσιμο της Δανάης Μπάρκα.

    ICECAP

    Πιο συγκεκριμένα δήλωσε για τις Ελληνίδες παρουσιάστριες: «Η αλήθεια είναι δεν είναι και πολύ καλοντυμένες, γενικώς. Το να υποστηρίξεις όλα τα ρούχα, θεωρώ ότι πρέπει να σου πάει κιόλας. Δεν ταιριάζουν όλα σε όλους».

    Για τη Δανάη Μπάρκα, σχολίασε: «Η κυρία Δανάη Μπάρκα δεν μπορεί και να πολυντυθεί. Έχει πάρα πολλά κιλά οπότε απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό. Δεν θα έλεγα δηλαδή ότι θα μπορούσαμε να δούμε το συγκεκριμένο styling. Απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό, σε overweight (υπέρβαρο)».

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Άστεγος κέρδισε 1 εκατομμύριο ευρώ σε ξυστό

    Η ζωή πολλές φορές σου χαμογελά εκεί που δεν...

    Οι πρώτες έγχρωµες φωτογραφίες της Αθήνας από το 1910

    Αθήνα. Μια «θάλασσα» από κόκκινες στέγες – και ούτε...

    Δέκα γνωστά και άγνωστα έθιμα του ελληνικού Πάσχα

    Από τα Μαζίδια και τις κούνιες μέχρι τα νεκρόδειπνα...

    ΒΙΝΤΕΟ: Τι συνέβη με τον ψσρά από το Μεσολόγγι;

    Νέα τροπή στην υπόθεση θανάτου του 75χρονου ψαρά που αγνοούνταν στο...