Δημήτριος Λουπασάκης: Θα λειτουργεί ξανά σε Εκκλησία της Μητρόπολης Θηβών και Λεβαδείας

    Ημερομηνία:

    Λίγες ημέρες μετά τον «διωγμό» του από τον Άγιο Ματθαίο Κρήτης – όπου και βρισκόταν τα 2 τελευταία χρόνια έχοντας αποχωρήσει από την Εκκλησία των Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού – ο παπά Δημήτριος Λουπασάκης αναμένεται να λειτουργεί σε Εκκλησία της Ιεράς Μητροπόλεως Θηβών και Λεβαδείας.

    Όπως μεταδίδει ο ιστότοπος ekklisiaonline.gr, την απόφαση για μετακίνηση του πατρός Δημητρίου Λουπασάκη και της συνοδείας του στην Ιερά Μητρόπολη Θηβών έλαβε ο ίδιος ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος, ο οποίος διατηρεί άριστες σχέσεις με τον πρώην εφημέριο του Ιερού Ναού των Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού. Σύμφωνος με την απόφαση του Αρχιεπισκόπου για τη μετακίνηση του παπά Δήμητριου Λουπασάκη είναι και ο Μητροπολίτης Θηβών κ.κ. Γεώργιος.

    ICECAP

    Σύμφωνα πάντα με τον ιστότοπο ekklisiaonline.gr ο Τίμιος Σταυρός, κειμήλιο του παπα Δημήτρη Λουπασάκη από την Κρήτη, αναμένεται να τοποθετηθεί σε προθήκη στον Ναό που θα λειτουργεί. Τον παπά Δημήτρη αναμένεται να ακολουθήσουν και τα πνευματικά του παιδιά από τους Αγίους Ισιδώρους Λυκαβηττού (π. Παύλος, π. Κωνσταντίνος, π.Σταύρος κλπ).

    O παπά Δημήτρης Λουπασάκης πριν από λίγες ημέρες αναγκάστηκε να φύγει από τα Χανιά καθώς η Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου έβγαλε σε πλειστηριασμό την πρώην Εκκλησιαστική Σχολή στον Άγιο Ματθαίο στην οποία λειτουργούσε.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γρηγόρης Αρναούτογλου: Έχω να κοιμηθώ καλά πέντε χρόνια, χρησιμοποιώ οξυγόνο, κάτι που δεν είναι εύκολο

    Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει τα τελευταία πέντε...

    Ποια είναι η Κέιτλαν Κόλινς, η δημοσιογράφος του CNN που προκάλεσε τη χθεσινή «έκρηξη» του Τραμπ στο Οβάλ Γραφείο

    Στο «στόχαστρο» του Ντόναλντ Τραμπ βρέθηκε εχθές, Δευτέρα 14 Απριλίου, η...

    Πάτρα: Από 15 Μαΐου 2025 στο Μηχανουργείο η παράσταση “Λυσιστράτη”

    Στο Μηχανουργείο Πολυχώρος Πολιτισμού - Θέατρο Τέχνης, στην οδό Ευμήλου...

    Θρησκευτική κατάνυξη στο Ενετικό Λιμάνι της Ναυπάκτου την Μεγάλη Παρασκευή

    Θρησκευτική ευλάβεια και κατάνυξη θα βιώσουν και φέτος όσοι...