Nτιόν για τη συνεργασία με τη Στρέιζαντ: Ούτε σε ένα εκατομμύριο χρόνια δεν θα είχα το θάρρος να ζητήσω ντουέτο μαζί της

    Ημερομηνία:

    Η Σελίν Ντιόν προχώρησε σε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με αφορμή την 27η επέτειο του τραγουδιού «Tell Him», που τραγούδησε μαζί με την Μπάρμπρα Στρέιζαντ.

    Η Ντιόν ανέβασε ένα κείμενο στο οποίο μιλούσε για τη συνεργασία με τη Στρέιζαντ, εξηγώντας ότι ποτέ δεν φανταζόταν πως θα της δινόταν η ευκαιρία να τραγουδήσει μαζί της. Στο κείμενο αναφέρεται ότι αρχικά ήταν πολύ αγχωμένη, καθώς η Στρέιζαντ έχει ασύγκριτο ταλέντο και εκπληκτική φωνητική ικανότητα, ενώ η ίδια ένιωθε κατώτερη. Παρ’ όλα αυτά, αποφάσισε να δώσει τον καλύτερό της εαυτό για να τιμήσει τη συνεργασία τους και περιέγραψε την εμπειρία ως καθοριστική για την καριέρα της και μια ανάμνηση που θα θυμάται για πάντα με βαθιά ευγνωμοσύνη.

    Δείτε τη δημοσίευση

     

    Πιο αναλυτικά, το κείμενο που δημοσίευσε η Σελίν Ντιόν έγραφε:

    «Ποτέ, ούτε σε ένα εκατομμύριο χρόνια, δεν θα είχα σκεφτεί, ούτε θα είχα το θάρρος να ζητήσω να τραγουδήσω ντουέτο με την Barbra Streisand. Ποτέ. Αλλά, κάπως έτσι, μέσα από την επιμονή του David Foster (ο οποίος θα μπορούσε να ζητήσει το οτιδήποτε από τον οποιονδήποτε), αυτή η απίστευτη ευκαιρία ήρθε απροσδόκητα στη ζωή μου. Ήμουν γεμάτη θαυμασμό για το ταλέντο της, τόσο ως ηθοποιού όσο και ως τραγουδίστριας και φυσικά, ως μιας πραγματικής μουσικής εικόνας. Ποτέ δεν θα μπορούσα να φανταστώ ότι κάτι τέτοιο θα συνέβαινε σε μένα.

    Θα παραδεχτώ ότι αρχικά ήμουν τόσο νευρική με την προοπτική να τραγουδήσω μαζί της. Όπως είχα πει τότε… “Δεν μπορώ να τραγουδήσω μαζί της.” Το ταλέντο της Barbra είναι ασύγκριτο· μπορεί να καταφέρει τα πάντα φωνητικά, ενώ εγώ μετά βίας φτάνω κάποιες νότες. Έχει μια μοναδική φωνητική ικανότητα που με έκανε να νιώθω τελείως ακατάλληλη. Ωστόσο, ήμουν αποφασισμένη να αποδώσω το τραγούδι όσο καλύτερα μπορούσα και να μην την απογοητεύσω με κανέναν τρόπο.

    Όταν τελικά βρεθήκαμε στο στούντιο για να ηχογραφήσουμε το “Tell Him,” ένιωσα ένα δέος να με κατακλύζει. Η Barbra ήταν τόσο γλυκιά, ζεστή και φιλόξενη. Σε κάποια στιγμή, καθώς κάναμε πρόβες, με πήρε στην άκρη και σκέφτηκα: “Ω… Θεέ μου.”

    Η ερμηνεία αυτού του ντουέτου με την Barbra ήταν μια εμπειρία που όρισε την καριέρα μου και που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Θα φυλάξω για πάντα αυτήν την ανάμνηση και το μόνο που μπορώ να ελπίζω είναι ότι κατάφερα να αποδώσω δικαιοσύνη στη μοναδική της καλλιτεχνία. Νιώθω βαθύτατη τιμή που συνεργάστηκα με έναν αληθινό θρύλο της μουσικής και η ανάμνηση αυτή θα με συντροφεύει για πάντα».

    Barbra Streisand, Céline Dion - Tell Him (Official Remastered HD Video)

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ιωάννα Τούνη: Αντιδράσεις με νέα ανάρτηση όπου φωτογραφίζει την τουρκική σημαία

    Η Ιωάννα Τούνη ταξίδεψε πρόσφατα στην Τουρκία με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον...

    Δήμος Δυτικής Αχαΐας: τίμησε τη μνήμη του Στάθη Κοκκίνη

    Σ’ ένα  φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα και  παρουσία πολλών συμπολιτών...

    CERN: Πρόεδρος του Συμβουλίου ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Κωνσταντίνος Φουντάς

    Πρόεδρος του Συμβουλίου του CERN που εδρεύει στη Γενεύη, εξελέγη ο...
    Best Shop