Six Kings Slam: Το επικότερο promo video ενός τουρνουά τένις με όλη την αφρόκρεμα του αθλήματος

    Ημερομηνία:

    Η «εισβολή» της Σαουδικής Αραβίας στον κόσμο των σπορ συνεχίζεται με αμείωτη ένταση… Με ναυαρχίδα το ποδόσφαιρο, αλλά με επενδύσεις πολλών εκατομμυρίων και σε άλλα αθλήματα (Formula 1, γκολφ) οι Σαουδάραβες ετοιμάζονται τώρα για την εισβολή στο χώρο του τένις καθώς το τετραήμερο 16-19 θα φιλοξενήσουν τους κορυφαίους τενίστες του κόσμου.

    Το «Six Kings Slam» θα φιλοξενηθεί στο Ριάντ με τη συμμετοχή των Νόβακ Τζόκοβιτς, Ραφαέλ Ναδάλ, Ντανίλ Μεντβέντεφ, Κάρλος Αλκαράθ, Γιανίκ Σινέρ και Χόλγκερ Ρούνε και θα είναι με διαφορά το πιο… ακριβό τουρνουά στην ιστορία του αθλήματος.

    Οι 6 τενίστες έχουν εγγυημένα έσοδα 1.4 εκατ. ευρώ, ενώ ο νικητής θα εισπράξει άλλα 4 εκατ. ευρώ! Για να αντιληφθείτε τη διαφορά ο νικητής του US Open πήρε 3.2 εκατ. ευρώ.

    Παρά τις αντιδράσεις από αρκετές προσωπικότητες του αθλήματος οι 6 κορυφαίοι τενίστες ετοιμάζουν βαλίτσες για το Ριάντ με τους διοργανωτές να κάνουν αρχικά γνωστό το format του τουρνουά…

    Ωστόσο η θερμοκρασία ανέβηκε επικίνδυνα με το εκπληκτικό promo video που έδωσαν στη δημοσιότητα και το οποίο είναι ένα από τα καλύτερα που έχουν δημιουργηθεί ποτέ για ένα αθλητικό event.

    Το βίντεο σκηνοθέτησαν οι Ισπανοί Los Perez (ένα δίδυμο που συνεργάζεται με τα κορυφαία brand παγκοσμίως) οι οποίοι σε μια χουλιγουντιανή παραγωγή παρουσιάζουν τους αστέρες τους τένις να πρωταγωνιστούν σε διάφορες ιστορικές σκηνές.

    Πρώτος εμφανίζεται ο Κάρλος Αλκαράθ ο οποίος αντιμετωπίζει ένα ανδροειδές σε ένα γήπεδο τένις πάνω από αμμοθίνες!

    Επόμενος ο Ιταλός Γιανίκ Σινέρ (Νο1 στον κόσμο) ως αναγεννησιακός γλύπτης, ενώ ο Δανός Ρούνε δεν θα μπορούσε παρά να είναι ο αρχηγός μιας ομάδας Βίκινγκς που ταξιδεύουν στον ωκεανό.

    Six_Kings_Slam_2

    Ο Ρώσος Ντανίλ Μεντβέντεφ παρεμβαίνει πάνω σε μια… αρκούδα για να φτάσουμε στους δύο μεγάλου της παρέας.

    Το χρυσό μπαλάκι ταξιδεύει σε μια χωμάτινη σκηνή όπου το ολόγραμμα του Ναδάλ κάνει την εμφάνιση σου (καθότι κυρίαρχος στη συγκεκριμένη επιφάνεια) με τον Νόβακ Τζόκοβιτς να κάνει το επικό φινάλε με τους λύκους και ένα φλεγόμενο γήπεδο με φόντο τον ορίζοντα του Ριάντ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Εκδήλωση για φιλανθρωπικό σκοπό με τον Διονύση Ζάχο στην Πάτρα

    Με στόχο την ενίσχυση του εθελοντικού φορέα «Φωτεινό Αστέρι»,...

    ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Δεν τα κατάφερε η 9χρονη Σταματίνα

    Στο πένθος έχει βυθιστεί η Λευκάδα από τον θάνατο της μικρής...

    Κασσελάκης: Βρισκόμαστε στην παρακμή του ΣΥΡΙΖΑ αλλά όχι στο τέλος του

    Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, παρεμβαίνει στις...

    Νοσοκομειακοί γιατροί Αχαΐας: Χαριστική βολή για την ψυχική υγεία το τελευταίο νομοσχέδιο

    Τις εξελίξεις που φαίρνει το νομοσχέδιο για την ψυχική υγεία σχολιάζουν...
    Best Shop